Εσωτερική Ασφάλεια

Νέο χτύπημα στην αλβανική μαφία – Συνελήφθησαν δύο άτομα από τη Δίωξη Ναρκωτικών

Οι δυο Αλβανοί συλληφθέντες που ανήκουν στην αλβανική μαφία δέχονταν εντολές από τους αρχηγούς της μαφίας μέσα από τις φυλακές, όσον αφορά στις εισαγωγές των ναρκωτικών από την Αλβανία. Για να μην κινούν τις υποψίες χρησιμοποιούσαν για τις μεταφορές των ναρκωτικών ένα ταξί, που κατείχε νόμιμα ο ένας από τους δράστες, οποίος και συνελήφθη.

Η εξάρθρωση της συγκεκριμένης ομάδας της αλβανικής μαφίας που ελέγχονταν μέσα από τις φυλακές, έγινε έπειτα από πληροφορίες που είχε η Δίωξη Ναρκωτικών για την δραστηριότητα των δυο Αλβανών. Κατείχαν μάλιστα ολόκληρη αποθήκη στην περιοχή των Μεγάρων, προκειμένου να αποθηκεύουν τα περίπου 800 κιλά χασίς που βρέθηκαν στην κατοχή τους, αλλά και τα 7 κιλά καθαρής κοκαΐνης που είχαν εισάγει από την Αλβανία και βέβαια προέρχονταν από την Λατινική Αμερική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έμπειροι αστυνομικοί τις Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι όλο αυτό το διάστημα παρακολουθούσαν με διακριτικό τρόπο τους δράστες, προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί, διεπίστωσαν πως ο ταξιτζής της ομάδας μέσα σε διάστημα δυο εβδομάδων πριν την σύλληψη του, είχε πάει με το ταξί του στα Εξάρχεια χωρίς βέβαια να έχει πελάτη μεταφέροντας, όπως προέκυψε στην συνέχεια από τις έρευνες, μεγάλες ποσότητες χασίς και κοκαΐνης προκειμένου να διακινηθούν στην συγκεκριμένη περιοχή.

Δηλαδή και όπως διαπίστωσαν οι Αστυνομικοί της Δίωξης, οι δυο συλληφθέντες ήταν οι «χονδρέμποροι», οι οποίοι προμήθευαν με ποσότητες ναρκωτικών, τους «λιανέμπορους» στις πιάτσες της Αθήνας.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης εκτιμούν πως όλο αυτό το διάστημα που δρούσε η σπείρα, με καθοδηγήση μέσα από τις φυλακές, διακινούσαν κατά μέσο όρο το μήνα, ένα τόνο χασίς και περίπου 10 κιλά κοκαΐνης σε Αττική και Επαρχία, προμηθεύοντας του λιανέμπορους με ποσότητες ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης