Πολιτική

Νέο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας μόνος του πανηγυρίζει την έξοδο από τα μνημόνια


Στο βίντεο διάρκειας δύο λεπτών που αναρτήθηκε στην προσωπική σελίδα του ο πρωθυπουργός δεν κάνει καμία αναφορά στην Ευρώπη και αναλώνεται στις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις

Ένα νέο προεκλογικό σποτ που είναι επικεντρωμένο στον Αλέξη Τσίπραανέβασε νωρίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός.

Στο βίντεο διάρκειας δύο λεπτών που αναρτήθηκε στην προσωπική σελίδα του, ο πρωθυπουργός δεν κάνει καμία αναφορά στην Ευρώπη και αναλώνεται στις εσωτερικές πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις.

Ο πρωθυπουργός υποστηρίζει ότι στις 26 του Μάη «κάνουμε το αποφασιστικό βήμα για το μέλλον μας» και επαναλαμβάνει το κεντρικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ ότι τώρα «ήρθε η ώρα των πολλών».

Ο Αλέξης Τσίπρας που περπατά μόνος σε έναν άδειο δρόμο, υποστηρίζει ότι «μετά από 8 χρόνια κρίσης και μνημονίων, επιτέλους η τρόικα, το ΔΝΤ, οι τεχνοκράτες δεν είναι πια εδώ».

Αφού προειδοποιεί ότι είναι ακόμα εδώ «το παλιό πολιτικό σύστημα με τους διαπλεκόμενους χορηγούς του που χρεοκόπησαν την Ελλάδα», καλεί τους πολίτες να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Επί της ουσίας ο πρωθυπουργός ζητά ψήφο εμπιστοσύνης για την πολιτική της κυβέρνησης του καθώς όπως επισημαίνει με τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς εκλογές θα... «σωπάσουν οι αυτοί που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία».

Δείτε το βίντεο:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ftsiprasalexis%2Fvideos%2F290937571826269%2F&show_text=0&width=560

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ