Κοινωνία

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο οδηγός παρασύρει και εγκαταλείπει την 18χρονη στην Καλλιθέα

Πέντε λεπτά πριν από τις έξι τα ξημερώματα του Σαββάτου και η 18χρονη Δέσποινα βρίσκεται στο πεζοδρόμιο στο ρεύμα καθόδου της λεωφόρου Θησέως με σκοπό να διασχίσει τον κεντρικό δρόμο της Καλλιθέας για να επιστρέψει σπίτι της.

Προσεκτικά κοιτά στα αριστερά της και περιμένει να περάσουν τα αυτοκίνητα που κινούνται στον δρόμο. Όπως φαίνεται στο νέο βίντεο-ντοκουμέντο του Open, μόλις περνούν δύο οχήματα από μπροστά της και ενώ ελέγχει ξανά τον δρόμο αποφασίζει να διασχίσει τον δρόμο καθώς νιώθει πως πλέον δεν κινδυνεύει από κανένα αυτοκίνητο.

Η κάμερα καταγράφει καρέ καρέ τις κινήσεις της 18χρονης και φαίνεται να έχει φτάσει σχεδόν στη διαχωριστική νησίδα όταν με μεγάλη ταχύτητα ένα μικρό μαύρο αυτοκίνητο τη χτυπά με το αριστερό μπροστινό μέρος. Οι εικόνες κόβουν την ανάσα και το σώμα της Δέσποινας εκσφενδονίζεται μέτρα μακριά με δυο κοπέλες να κοιτούν σοκαρισμένες τη 18χρονη αιμόφυρτη στην άσφαλτο.

Στο βίντεο δεν φαίνεται ο οδηγός του οχήματος να κάνει κάποιον ελιγμό για να αποφύγει τη φοιτήτρια ούτε η εμπλοκή αλλού αυτοκίνητου στο συμβάν, ενώ δεν διαπιστώνεται να φρενάρει.

Παρ' όλα αυτά πατάει γκάζι και προσπαθεί να διαφύγει από την περιοχή όπως έχει καταγραφεί και από κάμερες άλλων καταστημάτων στη Θησέως.

Οι αξιωματικοί της Τροχαίας Καλλιθέας που χειρίζονται την υπόθεση της παράσυρσης της 18χρονης Δέσποινας τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Καλλιθέα θεωρούν πως στην κατοχή τους έχουν το αυτοκίνητο που χτύπησε και τραυμάτισε σοβαρά τη φοιτήτρια.

Το όχημα βρέθηκε στην περιοχή του Πειραιά, μετά την καταγγελία πολίτη, και τώρα είναι σε χώρο της Τροχαίας στην περιοχή του Ρέντη.

Ένα στοιχείο που ενισχύει ακόμη περισσότερο το σενάριο ότι αυτό είναι το όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο είναι ο καθρέφτης που βρέθηκε στη λεωφόρο Θησέως 156.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προέρχεται από το όχημα της φωτογραφίας που έφερε στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open στο οποίο φαίνεται να λείπει ο καθρέφτης του οδηγού.

Από τις πινακίδες του οχήματος προκύπτει ότι στην άδεια κυκλοφορίας έχει δηλωθεί διεύθυνση στον Πειραιά χωρίς όμως έως αυτήν τη στιγμή να έχει εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.

Κάτοικοι στο σημείο όπου βρέθηκε το όχημα από την αστυνομία αναφέρουν πως έχουν δει ξανά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο την περιοχή τους.

https://youtu.be/3nYzssidOBo

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...