Αυτοδιοίκηση

Νάσος Ηλιόπουλος: «Θα κάνουμε την ανατροπή στον δεύτερο γύρο των εκλογών» (βίντεο)

Οι πρώτες δηλώσεις του Νάσου Ηλιόπουλου για το εκλογικό αποτέλεσμα στον Δήμο Αθηναίων
ΟΝάσος Ηλιόπουλος σχολίασε το εκλογικό αποτέλεσμα για τον Δήμο Αθηναίων, σύμφωνα με το οποίο περνά στον δεύτερο γύρο με τον Κώστα Μπακογιάννη.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την μεγάλη πτώση στα ποσοστά των νεοναζί στο δήμο της Αθήνας. Ξέρουμε ότι έχουμε ακόμα πολύ δουλειά να κάνουμε και αυτόν τον δρόμο θα τον συνεχίσουμε για να κερδίσουμε μια πόλη αντιφασιστική, ανοιχτή, χωρίς την άκρα δεξιά.

Είμαστε, επίσης, πολλοί χαρούμενοι γιατί η «Ανοιχτή Πόλη» έχει για δεύτερη φορά τη δυνατότητα να κάνει την ανατροπή στο δεύτερο γύρο και αυτή τη βδομάδα θα παλέψουμε για να καταφέρουμε αυτό που δεν μπορέσαμε να κάνουμε το 2014», ανέφερε, αρχικά ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Νομίζω ότι όλοι πρέπει να προβληματιστούμε για τα ποσοστά συμμετοχής. Ένας υποψήφιος δεν μπορεί να είναι χαρούμενος με 46% ποσοστό συμμετοχής στην Αθήνα και έχουμε αυτή την εβδομάδα για να αλλάξουμε αυτή τη συμμετοχή, για να έχουμε μια πόλη αλληλεγγύης, μια πόλη δημοκρατίας, μια πόλη αντιφασιστική μια πόλη στην οποία θα ζωντανέψουμε τις γειτονιές», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τη δημοτική παράταξη «Ανοιχτή Πόλη» τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό ότι ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής έχασε ποσοστά, εκφράζοντας την ικανοποίησή του «πρώτα απ' όλα για τα ποσοστά των νεοναζί δολοφόνων της Χρυσής Αυγής».

https://youtu.be/o8en1rnQ2g8

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...