Πολιτική

Μ. Σταυρινούδη: Να περάσει από δίκη ο Τσίπρας για τις Πρέσπες (βίντεο)


Η υποψήφια ευρωβουλευτής με την Ένωση Κεντρώων, Μαρία Σταυρινούδη, έκανε λόγο, μιλώντας στην εκπομπή One Direct, για προδοσία του Αλέξη Τσίπρα με τη Συμφωνία των Πρεσπών

Όπως είπε «θεωρούμε πως είναι κάτι που έγινε μονομερώς. Ο κ. Τσίπρας θα κληθεί κάποια στιγμή να «πληρώσει». Θα πρέπει να περάσει από δίκη», σημειώνοντας πως η Συμφωνία αποτελεί προδοσία απέναντι στο 80% του ελληνικού λαού.

Όπως τόνισε, η Ένωση Κεντρώων θα ζητήσει οι υπαίτιοι για τη Συμφωνία να κριθούν από τη Δικαιοσύνη και στη συνέχεια βάσει δημοψηφίσματος να ακυρωθεί.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής πραγματοποίησε πριν λίγες ημέρες περιοδεία στην περιοχή της Ημαθίας, ενώ επισκέφθηκε και τον συναιτερισμό Α.Σ. Νέος Αλιάκμων στην Άμμο Ημαθίας, όπου τον χαρακτήρισε «Στολίδι του Νομού».

Η κυρία Σταυρινούδη έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις αγροτικές καλλιέργειες, καθώς ζήτησε να ξεναγηθεί σε αμπελώνες, ροδακινοκαλλιέργειες και στη φάρμα με ένα νέο είδος βερικοκιάς.

«Είμαι ενθουσιασμένη. Κατάλαβα ότι υπάρχει όντως ελπίδα σε αυτή τη χώρα και αξίζει να παλέψει κάποιος για κάτι καλύτερο. Με κατάλληλους χειρισμούς όλα αυτά που είδα μπορούν να αποδώσουν πάρα πολύ», δήλωσε μετά την επίσκεψή της.

Στη συνέχεια κάλεσε τους πολίτες της χώρας να στηρίξουν τα μικρότερα κόμματα σε αυτές τις κρίσιμες Ευρωεκλογές.
https://www.youtube.com/embed/iXKAsBrxDBY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...