Κοινωνία

Μυρίζουν άσχημα τα παπούτσια σας; Δείτε τι πρέπει να κάνετε!

Τρεις πρακτικές λύσεις που χρησιμοποιούν σπιτικά υλικά

Γιατί, ειδικά το καλοκαίρι, η ανοχή μας στις δυσάρεστες οσμές είναι μηδενική.

Μυρίζουν άσχημα τα παπούτσια σου; Δες τι πρέπει να κάνεις!

To καλοκαίρι, με τον ιδρώτα και τις υψηλές θερμοκρασίες, γινόμαστε όλες πιο ευαίσθητες απέναντι στις οσμές. Και η άσχημη μυρωδιά των παπουτσιών μας είναι κάτι που ούτε μπορούμε, ούτε και πρέπει να ανεχόμαστε. Στην παρακάτω gallery θα βρεις τρία πολύ εύκολα και πρακτικά tips για να κάνεις τα παπούτσια σου να μυρίζουν υπέροχα ακόμα και αν το υλικό και το ύφασμά τους δεν βοηθάει και πολύ.

Με πράγματα που έχεις ήδη στην κουζίνα και στο μπάνιο σου μπορείς να δημιουργήσεις διάφορα «μείγματα» ή να κάνεις «έξυπνα κόλπα» για να μυρίζουν τα υποδήματα σου –και κατά συνέπεια και τα πόδια σου- υπέροχα όλες τις εποχές του χρόνου. Καλή επιτυχία!

  • Βάλε λίγο ξύδι, δύο κούπες ζεστό νερό και μισό φλιτζάνι listerine σε μια λεκάνη και βάλε μέσα το υφασμάτινο ζευγάρι παπούτσια σου για μισή ώρα. Στη συνέχεια άφησέ το να στεγνώσει φυσικά και η κακοσμία θα απομακρυνθεί.
  • Πάρε δύο χρησιμοποιημένα φακελάκια τσαγιού και τοποθέτησέ τα μέσα στα παπούτσια σου. Άσ' τα εκεί όλο το βράδυ και το πρωί δεν θα μυρίζουν καθόλου άσχημα.
  • Βάλε σε μία κούπα νερό λίγο κορν φλάουρ, μία κουταλιά μαγειρική σόδα και λίγο υγρό σαπούνι και με το μείγμα ράντισε τα παπούτσια σου. Στη συνέχεια άσ'τα να στεγνώσουν φυσικά.
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές