Αθλητισμός

Μπάντενχολτζερ: «Είμαι ευγνώμων που έχω τον Γιάννη»

Ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, Μάικ Μπάντενχολτζερ, μίλησε ακόμη μία φορά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την βελτίωση του ως παίκτης όλα αυτά τα χρόνια, τονίζοντας πως μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος.

Παράλληλα ανέφερε πως είναι ευγνώμων που έχει τον 24χρονο σταρ στο Μιλγουόκι και πως συνεχώς ελέγχουν την πρόοδο του όντας όλοι από πάνω του για να τον παρακολουθούν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάικ Μπάντενχολτζερ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο:

«Είμαι κάτι παραπάνω από ευγνώμων που έχω τον Γιάννη. Είναι απίστευτος, αλλά όλοι πιστεύουμε πως μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερος. Το σπουδαίο με τον Γιάννη είναι πως θέλει και ο ίδιος να γίνεται όλο και καλύτερος.

Είμαστε όλοι από πάνω του, γιατί θεωρούμε πως μπορεί να κάνει ακόμη πιο πολλά και ο ίδιος απορροφά σαν σφουγγάρι όσα του μεταδίδουμε. Είναι μοναδικό να έχεις έναν τέτοιο παίκτη».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...