Κοινωνία

Μοσχάτο: Ανείπωτη η τραγωδία για τους γονείς της 14χρονης-Λιποθύμησαν μόλις είδαν το άψυχο σώμα-Εικόνες

Η τραγωδία που σημειώθηκε νωρίτερα στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο, θύμισε στιγμές αρχαίας τραγωδίας, με τους γονείς σε κατάσταση σοκ όταν αντικρυσαν το άψυχο σώμα της κόρης τους.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο Μοσχάτο, όταν έφτασαν στον σταθμό του ΗΣΑΠ οι γονείς της 14χρονης που αυτοκτόνησε στις γραμμές του Ηλεκτρικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις έφτασαν στο σημείο και διαπίστωσαν τι είχε γίνει με την κόρη τους λιποθύμησαν, με αποτέλεσμα να τους παραλάβει το ΕΚΑΒ και να τους μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Αυτόπτες μάρτυρες επίσης αναφέρουν ότι την είδαν να ασχολείται με το κινητό της. Μετά από λίγη ώρα λοιπόν, ένας νεαρός πλησίασε τους αστυνομικούς λέγοντας «τι έγινε; μου έστειλε μήνυμα ότι θα αυτοκτονήσει».

Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια μεγάλη ερωτική απογοήτευση που περνούσε το κορίτσι και για μια τραγική ιστορία που είχε εκτυλιχθεί λίγο καιρό πριν, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται πως αυτό την «έσπρωξε» στο απονενοημένο διάβημα.


πηγή: notia.gr
πηγή: notia.gr
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...