Πολιτική

Μητσοτάκης: Στις εκλογές οι Έλληνες θα απαντήσουν στη μιζέρια, το ψέμα και τη Συμφωνία των Πρεσπών (βίντεο)

Μήνυμα συστράτευσης και νίκης στέλνει από το Περιστέρι ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε για την κεντρική προεκλογική του ομιλία του Περιστέρι και συγκεκριμένα το κλειστό γυμναστήριο της πόλης.

Κεντρικός πυλώνας της ομιλίας Μητσοτάκη θα είναι το πρόγραμμα του κόμματος για την κοινωνία, την οικονομία και ασφάλεια και, η ανάγκη ύπαρξης μιας νέας σταθερής κυβέρνησης μετά τις βουλευτικές εκλογές.

Η επιλογή του Περιστερίου δεν είναι τυχαία, αφού η Δυτική Αθήνα, ούτως ή άλλως, είναι μια περιφέρεια στην οποία η Νέα Δημοκρατία δίνει μεγάλη βαρύτητα, με τον πρόεδρο της ΝΔ να έχει προ πολλού δηλώσει ότι θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια.

Στη συγκέντρωση παρίστανται οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής (ο οποίος έκανε και δήλωση προσερχόμενος) και Αντώνης Σαμαράς, η Ντόρα Μπακογιάννη, το σύνολο των βουλευτών της ΝΔ αλλά και των υποψηφίων ευρωβουλευτών.
Το κλειστό γυμναστήριο είναι ασφυκτικά γεμάτο, ενώ έξω από αυτό έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου που φωνάζουν συνθήματα «Κυριάκο γερά να φύγει η Αριστερά» και «νάτος νάτος ο πρωθυπουργός».

https://youtu.be/XwVgvjypsPk

Ξεκινώντας την ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι η Δυτική Αττική και η Β' Αθηνών είναι το πολιτικό του σπίτι αφού από εκεί ξεκίνησε την πορεία του στην πολιτική.

Γι΄αυτό και τα γραφεία της ΝΔ είναι στο Μοσχάτο, δίπλα στο ποτάμι. Γνωρίζω τα προβλήματα της δυτικής Αττικής και είμαι κοντά σας. Εδώ σε αυτήν την περιοχή ζουν και αγωνίζονται ΜΙκρασιάτες, Πόντιοι, Ηπειρώτες και Έλληνες από όλες τις περιοχές της χώρας.

Θα είμαι δίπλα σαν να αγωνιστώ για να ενώσουμε λοιπόν όλους τους Έλληνες,. Να φέρουμε επενδύσεις, ανάπτυξη, δουλειές και ελπίδα για τα νέα παιδιά που πρέπει να ζήσουν στον τόπο τους.

Το μήνυμα μας είναι ότι οι Ελληνες αξίζουμε καλύτερα και στις 26 Μαίου πάμε μπροστά όλοι μαζί.

Οι εκλογές που έρχονται έχουν πολύ μεγαλύτερο βάρος από ότι συνήθως. Μετά από τεσσερα χρόνια οι Ελληνες θα απαντήσουν σε όλα όσα έζησαν αυτά τα χρόνια. Από την μιζέρια και το ψέμμα μέχρι την Συμφωνία των Πρεσπών.

Στέλνουμε μήνυμα και ψηφίζουμε ενότητα, αλλαγή, ελπίδα. Δεν χωράει καμία ψήφος χαμένη σε κόμματα που την επόμενη μέρα δεν θα έχουν ρόλο. Δεν υπάρχουν περιθώρια για πειράματα. Ηρθε η ώρα για καθαρή λύση: ή μετην αλήθεια ή μετο ψέμμα, ή μα την ανάπτυξη ή με τη λιτότητα.

Η κυβέρνηση έδωσε πολύ λίγα και πολύ αργά αφού πήρε πάρα πολλά.
Οι συνταξιούχοι δεν εξαπατούνται.
Και οι Ελληνες θέλουν την ελπίδα της αλήθειας και όχι αυτήν των ψέυτικων υποσχέσεων. Θέολυν προοδο. Να πάμε επιτέλους μπροστά.
Μπορούμε να πάμε μπροστά, μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή των Ελλήνων. Το όραμά μου είναι ο πλούτος της χώρας να μεγαλώνει και όλοι να έχουν μερίδιο από αυτόν τον πλούτο.
Αυτό που ζουμε σήμερα είναι μιζέρια. Μια μιζέρια που δεν άλλαζει με κουτσουρεμένα επιδόματα. Εμέίς θέλουμε λιγότερους φόρους, περισσότερες δουλειές, καλύτερες αμοιβές.

Θα σαρώσουμε ολα τα εμπόδια για να πετύχουμε. Βγάζουμε κόκκινη κάρτα στη γραφειοκρατία. Το όραμά μας θέλει αληθινή κοινωνική πολιτική με υγεία για όλους. Το Αττικό Νοσοκομείο θα ξαναγίνει το στολίδι της Δυτικής Αθήνας. Και πρέπει να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους σστην Υγεία που κρατάνε όρθια τα νοσοκομεία υπό αυτές τις συνθήκες. ΟΙ σοβαρά πάσχοντες θα λαμβάνουν τα φάρμακά τους στο σπίτι και όχι στις ουρές των φαρμακείων.

Αναφερόμενος στην Παιδεία, είπε πως θέλουμε μει συγχρονη παιδεία. Το Περιστέρι θα αποκτήσει το π΄ρωτο νέο πρότυπο σχολείο για να στείλουμε το μήνυμα πως η μόρφωση είναι δικαίωμα όλων. Το Παμνεπιστήμιο Δυτικής Αθήνας θα ανβαθμιστεί πραγματικά μετυά την ανεύθυνη αντιμώπιση της σημερινής κυβέρνησης και θα γίνει πρότυπο πανεπιστήμιο εαφαρμοσμένων επιστημών.

Στην Ελλάδα που ονειρευόματυε χωράνε όλοι γιατί το μπλέ το δικό μας είναι το χρώμα της ενότητας. Θέλουμε μια Ελλάδα με προκοπή αλλά και μια Ελλάδα χωρίς φόβο.

Δεν μπορεί οικογένειες και καταστηματάρχες να ζουν με το φόβο των ληστών. Δεν μπορεί οι φοιτητές να βρίσκουν βαποράκια και μπαχαλάκηδες στα αμφιθέατρα> Και βέβαι δεν μπορεί η ίδια η Βουλή να βεβηλώνεται όπως έγινα χθες και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά η κυβέρνηση να ασχολείται πως θα παρει από τη φυλακή ο Κουφοντίνας, ενας τρομοκράτης, ένας δολοφόνος.

Θα διώξουμε τον φόβο από τις γειτονιές και θα φέρουμε την ασφάλεια. Το άσυλο της ανομίας στα Πανεπιστήμια θα καταργηθεί. Και μαζί με τις προσλήψεις που θα γίνουν σε Υγεία και Παιδεία θα κάνουμε και 1500 προσλήψεις την ΕΛΑΣ και θα τους εξοπλίσουμε με νέα περιπολικά, νέα αλεξίσφαιρα γιλέκα και εξοπλσιμό.

Αναφερόμενος στην οικονομία είπε πως η ΝΔ θα καταργήσει αμέσως τη μείωση του αφορολόγητοπυ που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ. Θα μειώσουμε τη φορολογία γιατί ο επιχειρηματίας δεν θέλει να βλέπει το κράτος συνεταίρο στο μαγαζί του. Αυτό θα φέρει περισσότερες επενδύσεις και καλύτερα αμοιβόμενες δουλειές.

Η ΝΔ, η μεγάλη λαϊκή παράταξη, είναι η παράταξη που έρχεται με φρέσκιες ιδέες και πρόσωπα να δώσει ώθηση στον τόπο. Θα βάλουμε τέλος στην φτωχεια και την υπερβολική φορολογία.

Η Ελλάδα δεν πρέπει να ζήσει ποτέ τραγωδίες σαν αυτή που εζησε στο Μάτι. Η κυβερνηση έκρυψε τα θύματα ενώ ήξερε με τρόπο κυνικό. Αυτο και μόνο αρκεί για να εμπιστευτούμε όλοι και να ψηφίσουμε τον Γιώργο Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής. Γιατί ξέρει πως να αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα της περιφέρειας.

Απευθυνόμενος και στον Κώστα Μπακογιάννη είπε πως και αυτόν τον περιμένει πολλή δουλειά όπως και τον Γιώργο Πατούλη την επομένη των εκλογών στις θέσεις που θα εκλεγούν .

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...