Κοινωνία

Με φραντζόλες οι καθαρίστριες του Δρομοκαΐτειου στην Ηρώδου Αττικού: Η κυβέρνηση παίρνει το ψωμί μας

Συγκέντρωση διαμαρτυριας, στην συμβολή των οδων Βασιλίσσης Σοφίας και Ηρωδου Αττικού πραγματοποιει αυτή την ώρα η ΠΟΕΔΗΝ και οι καθαρίστριες από το «Δρομοκαιτειο» των οποίων οι συμβάσεις λήγουν τέλος Αυγούστου. 

Μπροστά από τους διαδηλωτές επι της Ηρωδου Αττικού υπάρχει φραγμός της Αστυνομίας με κλούβες αλλά και αστυνομική δύναμη.

Οι διαδηλωτές έχουν απλώσει ένα πανο με το συνθημα «η κυβέρνηση των πολλών παίρνει το ψωμι των λίγων καθαριστριών του Δρομοκαιτειου». Ακόμη έχουν τοποθετήσει καλάθια με φραντζόλες ψωμι και αφισες με συνθήματα κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας τον οποίο κατηγορούν για αθέτηση των δεσμεύσεων του για ανανέωση των συμβάσεων στις περίπου 50 καθαρίστριες του Δρομοκαιτειου.

Τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ έχουν κρεμάσει αυτοσχέδιες κρεμάλες σε δέντρα επι της Ηρωδου Αττικού και πριν από λίγη ώρα προχώρησαν σε καθιστική διαμαρτυρία μπροστά από τα κλούβες.

poedin02poedin04
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές