Κόσμος

Μεθυσμένος σκότωσε οκτώ άτομα και συνέλαβαν την μπαργούμαν που του σέρβιρε!


Οι Αρχές στο Τέξας συνέλαβαν μία μπαργούμαν, επειδή πριν από περίπου ενάμιση χρόνο είχε σερβίρει πέντε ποτά έναν άντρα, ο οποίος στη συνέχεια σκότωσε οκτώ ανθρώπους.

Το περιστατικό συνέβη τον Σεπτέμβριο του 2017 στο Τέξας των ΗΠΑ. Η 27χρονη Lindsay Glass δούλευε σε ένα τοπικό μπαρ, όπου είχε επισκεφθεί ο Spencer Hight. Χωρίς να μπορεί να υποψιαστεί αυτό που θα επακολουθούσε, η Lindsay σέρβιρε τον Spencer πέντε ποτά.

Μάλιστα, αυτό συνέβη με "διάλειμμα", αφού ο Spencer ήπιε τα πρώτα δύο ποτά (δύο τζιν) νωρίς το απόγευμα εκείνης της ημέρας, ενώ ξαναπήγε στο μπαρ τέσσερις ώρες αργότερα, παραγγέλνοντας δύο μπύρες και ένα σφηνάκι.

Αφού έφυγε από το μπαρ τη δεύτερη φορά, ο Spencer σκότωσε τη γυναίκα του και επτά ακόμη άτομα, τα οποία παρακολουθούσαν ποδόσφαιρο στο σπίτι της.

Σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά, στην κατάθεσή της η Glass είπε ότι έστειλε μήνυμα σε ένα συνάδελφό της στο μπαρ, καθώς ανησυχούσε για τη συμπεριφορά του Hight και του ζητούσε να πάει να του μιλήσει.

https://www.facebook.com/cnninternational/posts/10157275105074641&width=500

Στα μηνύματά της η Glass έγραφε ότι ο Hight ήταν «μεθυσμένος και περίεργος», ενώ «έλεγε συνεχώς ότι πρέπει να βάλει κάποιον στη θέση του». Έγραφε, ακόμα, πως πίστευε ότι το διάστημα που έλειψε από το μπαρ, επισκέφθηκε κάποιο άλλο.

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας του μπαρ δείχνει τον Hight να βγάζει ένα μαχαίρι από τη ζώνη του, το οποίο περιστρέφει πάνω στο μπαρ, ενώ φαίνεται να έχει και ένα όπλο πάνω του.

//fave.api.cnn.io/v1/fav/?video=us/2019/05/08/bartender-arrested-intoxicated-man-shooting-mxp-vpx.hln&customer=cnn&edition=international&env=prod

Η Glass και ο συνάδελφός της προσπάθησαν να εμποδίσουν τον Hight να φύγει από το μπαρ,ωστόσο δεν τα κατάφεραν και πήγαν αργότερα να τον βρουν.

Τον εντόπισαν στον τόπο του εγκλήματος, το σπίτι της γυναίκας του, με την Glass να καλεί αμέσως την αστυνομία.

Όταν έφτασαν, οι Αρχές πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι και σκότωσαν τον Hight σε ανταλλαγή πυροβολισμών. Ωστόσο, είχε προλάβει να σκορπίσει το θάνατο.

Στο αίμα του Hight βρέθηκε αλκοόλ τέσσερις φορές πάνω από το επιτρεπτό όριο. Η Glass συνελήφθη για παράβαση του κώδικα περί αλκοολούχων ποτών του Τέξας, βάσει του οποίου απαγορεύεται η πώληση σε «συγκεκριμένα πρόσωπα».

Πρόκειται πάντως για πλημμέλημα, ενώ ο δικηγόρος της υποστήριξε ότι η Glass ήταν η μόνη που προσπάθησε να σταματήσει τον Hight.

Εάν καταδικαστεί, η Glass αντιμετωπίζει χρηματικό πρόστιμο 100 έως 500 δολαρίων και ένα χρόνο φυλάκιση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ