Κόσμος

Μαρτυρίες φρίκης από τη 12χρονη που έφαγε ανθρώπινα μέλη μαζί με τον κανίβαλο «σύντροφό» της (βίντεο)


Συγκλονισμένοι είναι οι γονείς των συμμαθητών της 12χρονης που είχε σχέση με τον 22χρονο παιδόφιλο κανίβαλο Arkady Zverev, καθώς η νεαρή φέρεται να τους περιέγραψε πώς μαγείρεψε και έφαγε ανθρώπινο κρέας.

Η ανήλικη, επίσης από τη Ρωσία, η οποία εμπλέκεται στη φρικιαστική υπόθεση που έχει συγκλονίσει τη χώρα εκμυστηρεύτηκε στους συμμαθητές της ότι έφαγε ανθρώπινο εγκέφαλο, προκαλώντας τους σοκ και αποτροπιασμό.

Σημειώνεται πως ο παιδεραστής κανίβαλος Arkady Zverev δεν πρόλαβε να έρθει αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη, καθώς έπεσε σε κώμα έπειτα από την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε στο κελί του στη φυλακή. Άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν φρουρούμενος.

Παράλληλα, η 12χρονη κρίθηκε ότι είναι πολύ μικρή για να δικαστεί, δεδομένου ότι ο 22χρονος τη βίαζε και φέρεται να την παρέσυρε στις φρικιαστικές του πράξεις.

Το σπίτι της φρίκης:

Σύμφωνα με τη Mirror, η νεαρή φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η ανθρώπινη καρδιά είναι «πολύ γλυκιά», ενώ ο εγκέφαλος «είναι πιο νόστιμος» απ’ ό,τι πίστευε.

Η 12χρονη συμμετείχε στη δολοφονία του 21χρονου Alexander Popovich, ενώ οι αρχές αποφάσισαν να τη στείλουν σε ένα ορφανοτροφείο στην πόλη Κρασνοντάρ.

Όπως δήλωσε ένας γονέας, κανείς δεν θα ήξερε ποια είναι και τι έχει κάνει εάν δεν μιλούσε στα άλλα παιδιά του σχολείου, αποκαλύπτοντάς τους τις φρικιαστικές πράξεις της.

Όταν οι γονείς ενημερώθηκαν από τα παιδιά τους για το περιστατικό, πήγαν στο διευθυντή και ζήτησαν την αποβολή της 12χρονης καθώς κάποιοι μαθητές είπαν πως φοβόντουσαν να ξαναπάνε σχολείο, ενώ άλλα ζητούσαν και άλλες λεπτομέρειες από τη μικρή.

Ο παιδόφιλος μεταφέρεται στο νοσοκομείο:

Πάντως η επικεφαλής του ορφανοτροφείου Antonina Tsibulevskaya ισχυρίστηκε πως η μικρή Βαλέρια φαίνεται πως είναι ένα φυσιολογικό παιδί και πώς οι συμμαθητές της την πλησίασαν και τη ρωτούσαν διάφορα, ενώ η ίδια ποτέ δεν είπε πως της άρεσε η γεύση του ανθρώπινου κρέατος.

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/1776798.html

Μετά τις αντιδράσεις, η διοίκηση του σχολείου αποφάσισε το παιδί να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα στο ορφανοτροφείο.

 

Ο Arkady Zverev ομολόγησε πως δολοφόνησε τον Alexander Popovich τον Απρίλιο του 2018 και στη συνέχεια έφαγε το πτώμα του μαζί με την ανήλικη, την οποία παρουσίασε ως σύντροφό του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η οποία επικαλείται πληροφορίες της αστυνομίας, ο Zverev έπεσε σε κώμα πριν από τέσσερις μήνες έπειτα από την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε στο κελί του στη φυλακή. Άφησε ωστόσο την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν φρουρούμενος.

Η μητέρα του θύματος, Galina Popovich, τόνισε: «Υπάρχει κάρμα τελικά και πήρε την απόφασή του».

Όταν συνελήφθη, ο 22χρονος είχε περιγράψει στους αστυνομικούς το αποτρόπαιο έγκλημά του, λέγοντας πως σκότωσε τον 21χρονο, στη συνέχεια του έβγαλε το μάτι και μαγείρεψε το κεφάλι του.

Η νεαρή, την οποία ο ίδιος αποκαλούσε «κοπέλα του», ανέφερε στις Αρχές πως εκείνη τηγάνισε την καρδιά του θύματός του και την έφαγε, όπως και το μυαλό του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ