Αυτοδιοίκηση

Μαρινάκης: «Ο λαός έστειλε τους συκοφάντες σπίτι τους»

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης το βράδυ της Κυριακή (26/5) μετά τη νίκη του συνδυασμού Πειραιάς – Νικητής.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού τόνισε πως ο λαός έστειλε τους συκοφάντες σπίτι τους, ενώ σημείωσε πως ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι την τελική νίκη.

«Ο λαός του Πειραιά γύρισε την πλάτη στους συκοφάντες. Την Παρασκευή το βράδυ σας είπα ότι ο Πειραιάς ψήφισε. Σήμερα ο πειραϊκός λαός έδωσε απαντήσεις, έδωσε απαντήσεις στους συκοφάντες και τους έστειλε στο σπίτι τους. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα, έχουμε άλλη μία εβδομάδα. Θα συνεχίσουμε τον ωραίο αυτό αγώνα για την τελική νίκη», είπε αρχικά.

«Δεν απάντησα σε πολλούς», προσέθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και συνέχισε: «Παρόλα αυτά ο πειραϊκός λαός έδειξε ότι όλους αυτούς τους συκοφάντες τους έχει γυρίσει την πλάτη. Δεν χρειάζεται να τους απαντήσω εγώ. Τους απαντήσατε εσείς. Και παρόλο που πέσανε στη λάσπη και στον βούρκο που οι ίδιοι έχτισαν αυτόν τον καιρό, εμείς θα τους δώσουμε το χέρι και τους λέμε ελάτε μαζί μας.

«Από τα βάθη της καρδιάς μου», συμπλήρωσε ο ηγέτης του Ολυμπιακού, «θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που μου δώσατε δύναμη. Σας περιμένουμε όλους την ερχόμενη Κυριακή για τη μεγάλη τελική νίκη».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη νίκη του Πειραιά – Νικητή. Προσέθεσε πως είναι σημαντικό που ο λαός αναγνωρίζει τα όσα έκανε στη θητεία του, ενώ σημείωσε: Είμαστε εδώ για να ενώσουμε τον Πειραιά, ζητάμε την στήριξη της κοινωνίας,θα απευθυνθούμε σε όλους τους κατοίκους του Πειραιά και όχι σε παρατάξεις».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ