Αθλητισμός

Μαρινάκης: "Οι προδότες και οι ψεύτες δεν αλλάζουν"-Τι λέει για τον Τσίπρα

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Γιώργο Τράγκα, αναφέρθηκε σε πλείστα θέματα, όπως η υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά, τον Ολυμπιακό αλλά και τον πόλεμο που του κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ.Μαρινάκης που είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη μίλησε για τον Ολυμπιακό, για τις επιθέσεις που δέχεται από την κυβέρνηση, αλλά και για τα σχέδιά του για τον Πειραιά.

Για τον Αλέξη Τσίπρα
Πίστεψα ότι ως νέος άνθρωπος θα έκανε κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό. Αλλά εκεί δεν έπεσα έξω μόνο εγώ, έπεσε έξω ολόκληρος ο ελληνικός λαός…

Γιατί έχουν στοχοποιήσει τον ίδιο
«Θέλουν να φτιάξουν και έφτιαξαν μια ατζέντα για τις εκλογές. Να λένε να: «ορίστε ο χρηματοδότης της ΝΔ, με βρώμικο χρήμα…». Ξαφνικά αυτό το χρήμα έγινε βρώμικο. Έτσι τους βόλευε. Ο κόσμος πάντως και ειδικά στον Πειραιά δεν ανέχεται κοροΐδίες γιατί με ξέρουν. Όπως με ξέρουν στο εξωτερικό. Για να τελειώνουμε με τον κύριο Τσίπρα και την παρέα του. Οι προδότες και οι ψεύτες δεν αλλάζουν. Μόνο να χειροτερεύσουν μπορούν.

Για την απόκτηση του πρώην ΔΟΛ
Από αγνά αισθήματα για την χώρα που ζω το έπραξα. Είχαμε κάνει πολλές συζητήσεις με Έλληνες αλλά και φίλους από το εξωτερικό και ειχαν εκφράσει την επιθυμία τους να μην κλείσουν οι δύο εφημερίδες και ότι θα ήταν καλό να συνεχίσουν να γράφουν ιστορία.
Για την προσπάθεια της κυβέρνησης να ελέγξει τα ΜΜΕ
Το προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Δεν γίνονται δεκτές οι παρεμβάσεις. Εμπιστεύτηκα τους διευθυντές των εφημερίδων να συνεχίσουν το έργο τους κι έχουν κάνει καλή δουλειά. Είμαστε περήφανοι.

Για τον Νίκο Παππά
Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο… Μόλις απέτυχε ο κύριος Παππάς, τον έστειλαν στο διάστημα.

Για το έργο της δημοτικής αρχής στον Πειραιά
Έχουμε σχέδια για το θέμα της ανεργίας στον Πειραιά κι έχει μειωθεί η ανεργία στην πόλη. Έχουμε διαθέσεις δύο εκατομμύρια βιβλία – οδηγούς για να διατεθούν στους τουρίστες. Για να έχει εικόνα ο επισκέπτης του Πειραιά. Ξεκινήσαμε ανάπλαση στον Άγιο Διονύσιο. Κι έχουμε 1.700 νέες θέσεις εργασίας και προχωράμε για να πάμε στις 7.500 θέσεις εργασίας.

Ακούω πολλά ευχαριστώ από τον κόσμο για όσα έχω κάνει στον Πειραιά. Και τους Πειραιώτες δεν τους κοροϊδεύεις. Ότι είχαμε υποσχεθεί το πράξαμε και θα κάνουμε και παραπάνω. Ο δήμαρχος έχει κάνει καλή δουλειά. Έχουμε εισπράξει 88 εκατ. ευρώ από τα κονδύλια και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Τελειώνοντας τα δύο έργα που μας έχουν ταλαιπωρήσει όπως το τραμ, που εγώ ήμουν αντίθετος να περνάει από το κέντρο του Πειραιά, αλλά και το μετρό, θα περπατάμε σ’ ένα διαφορετικό Πειραιά.

Θα συνεχίσω να στηρίζω τους Πειραιώτες που έχουν ανάγκη με την καθοδήγηση της μητρόπολης Πειραιά και του κ. Σεραφείμ ο οποίος έχει κάνει ένα πολύ σημαντικό έργο. Έχω δεσμευτεί για ένα νέο κολυμβητήριο κι ένα ταμείο για την επιχειρηματικότητα.

Με τον Γιάννη Μώραλη είχαμε καλή συνεργασία στον Ολυμπιακό και συνεχίζουμε και στον δήμο. Πρόκειται για έναν άνθιρωπο που είναι πολύ περήφανος για τον πατέρα του, όπως κι εγώ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...