Αθλητισμός

Μαρινάκης για μεταγραφές : «Έχουμε πάρει πολλούς παίκτες! Να περιμένετε για Βαλμπουενά»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προανήγγειλε μετεγγραφές για τον Ολυμπιακό και άφησε να εννοηθεί ότι και η προσπάθεια απόκτησης του Ματιέ Βαλμπουενά, βρίσκεται σε καλή φάση και άμεσα θα υπάρξουν και σχετικές ανακοινώσεις.

Στον Ολυμπιακό φαίνεται ότι όλα «τρέχουν» ενόψει της μετεγγραφικής περιόδου του καλοκαιριού και του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν, ώστε σύντομα να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις.

Οι Πειραιώτες θέλουν να επανέλθουν του χρόνου στους τίτλους και στο πλαίσιο αυτό θα ενισχύσει περαιτέρω το ρόστερ, με στόζο μάλιστα να έχει από νωρίς τους παίκτες στη διάθεσή του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Το γεγονός επιβεβαίωσε ουσιαστικά και ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πολλούς παίκτες έχουμε πάρει και θα τους ανακοινώσουμε σε λίγο καιρό. Είναι πολύ καλός παίκτης (σ.σ. ο Βαλμπουενά) και να περιμένετε όταν τον ανακοινώσουμε. Σημασία έχει να πάει καλά ο Ολυμπιακός και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης