Κόσμος

Μαμά-ράμπο: Γλίτωσε 16.000 δολ. τον χρόνο κυνηγώντας για το οικογενειακό τραπέζι

Ήταν επί οκτώ χρόνια αστυνομικός, εργάστηκε ως εκπαιδεύτρια Ζούμπα, για το οποίο βραβεύτηκε κιόλας, ενώ παράλληλα είναι και μητέρα πέντε μικρών κοριτσιών.

Η Τούι Μαράμα Κίναν από τη Νέα Ζηλανδία έχει πολλούς ρόλους και σε όλους αντεπεξέρχεται με μεγάλη επιτυχία. Αυτό που δεν γνώριζαν όμως οι περισσότεροι είναι ότι τις Παρασκευές το βράδυ φορά τη στολή του κυνηγού και βγαίνει στα δάση για να κυνηγήσει θήραμα για το οικογενειακό τραπέζι.

Όπως δηλώνει γη 40χρονη, έχει εδώ και χρόνια να αγοράσει κρέας από το σουπερμάρκετ καθώς βγαίνει και κυνηγά ελάφια, ενώ σφάζει με επιδεξιότητα χασάπη γουρούνια, κατσίκες, λαγούς. Και μπορεί να δίνει 2 δολάρια για τη σφαίρα που θα σκοτώσει ένα ελάφι, αλλά το κρέας του θα της εξοικονομήσει 600 δολάρια.

Μαζί με τις κόρες της στήνουν παγίδες για οπόσουμ, πουλώντας το κρέας τους στην αγορά.

"Μαγειρεύουμε κρέας κάθε βράδυ με τα τέσσερα κορίτσια μου, γιατί η μεγάλη δεν μένει πλέον μαζί μας, και τον άνδρα μου. Μαγειρεύουμε μπριζόλες, βραστό, μπέικον, σαλάμι, παστό, κρεατόσουπα. Πες το, εμείς το φτιάχνουμε". Όπως επισημαίνει,με το κυνήγι η οικογένειά της γλιτώνει 200-300 δολάρια την εβδομάδα ή περίπου 16.000 χιλιάδες τον χρόνο, καθώς το κρέας είναι ακριβό στη Νέα Ζηλανδία.

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...