Αυτοδιοίκηση

Κ.Μπακογιάννης: «Ναι» στη δημιουργία γηπέδου στον Βοτανικό για τον Παναθηναϊκό

Θετικός στο να δημιουργηθεί γήπεδο ποδοσφαίρου και μπάσκετ, στην περιοχή του Βοτανικού για τον Παναθηναϊκό, είναι ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, σε δηλώσεις του στην αθλητική εφημερίδα Live Sport, ανέφερε πως θεωρεί ότι είναι ένα θετικό πλάνο να γίνει η κατασκευή των γηπέδων στην περιοχή του Βοτανικού.

Ο Παναθηναϊκός πριν αρκετά χρόνια είχε βάλει μπρος το πλάνο για να χτίσει το σπίτι του στην περιοχή, αλλά το έργο κόλλησε και επανέρχεται τώρα. Μετά το ναυάγιο με το Athens Alive στο ΟΑΚΑ, η λύση του Βοτανικού είναι η πιο ενδεδειγμένη και ο Κώστας Μπακογιάννης εγκρίνει την υλοποίησή της εκεί.

Υπάρχει ήδη σχέδιο ανάπλασης της περιοχής, με επένδυση που θα φτάσει τα 250 εκατομμύρια ευρώ.

Μπακογιάννης: «Επί της αρχής είμαστε σύμφωνοι»«Δεν έχω δει τις λεπτομέρειες του σχεδίου. Επί της αρχής, όμως, είμαστε σύμφωνοι. Όπως είμαστε σύμφωνοι και με τη Διπλή Ανάπλαση. Κατά μείζονα λόγο επειδή θα απελευθερωθεί η λεωφόρος Αλεξάνδρας και εκεί θα δημιουργήσουμε ένα μεγάλο πάρκο πρασίνου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αυτό ουσιαστικά αποτελεί μια πρώτη εξέλιξη, καθώς θεωρείται βέβαιο πως ο Μπακογιάννης θα εκλεχθεί δήμαρχος στον δεύτερο γύρο των Δημοτικών εκλογών. Πρόσφατα είχε μιλήσει για διπλή ανάπλαση στην περιοχή του Βοτανικού μάλιστα, για ένα έργο που έχει κολλήσει από το 2013.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...