Πολιτική

Κλαίγεται ο Καμμένος στο ΣΕΦ: Μας πολεμάνε όσο κανένα άλλο κίνημα της μεταπολίτευσης (βίντεο)

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μίλησε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στον Πειραιά...

«Ο μεγαλύτερος εφιάλτης της χώρας ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου. Παρέδωσε τη χώρα στα χέρια των δανειστών. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έστρωναν το κόκκινο χαλί…» είπε ο Πάνος Καμμένος, θυμίζοντας το πώς γεννήθηκαν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες».

«Από εκεί άρχισε ο πόλεμος και η επίθεση εναντίον μου. Πολλοί λύγισαν, δεν άντεξαν… Ξέρω ότι πολλοί εκβιάστηκαν και απειλήθηκαν αλλά δε συγχωρώ αυτούς που εξαγοράστηκαν» συμπλήρωσε.

«Εμείς ήμασταν εκείνοι που αν δεν υπήρχαμε, δε θα υπήρχε η σταθερότητα στη χώρα. Μπορέσαμε να κρατήσουμε την πατρίδα μας όρθια… Προστατεύσαμε την Εκκλησία και την Ορθοδοξία σε κρίσιμες στιγμές… «.

«Εμείς βγάλαμε την Ελλάδα από τα μνημόνια, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και διεκδικούμε μερίδα αυτών των οποίων δώσαμε»

«Εμείς ακυρώσαμε τα σχέδια του Σόιμπλε, εμείς βάλαμε σαν όρο τα αναδρομικά στις Ένοπλες Δυνάμεις» συνέχισε ο Πάνος Καμμένος.

«Οι Έλληνες θέλουν να ακυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών. Η φωνή των Ελλήνων θα ακουστεί ξανά, από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, από το περήφανο αυτό ψηφοδέλτιο».

Παρακολουθήστε εδώ την ομιλία του:

https://youtu.be/0zrCxGSBsYo

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης