Απόψεις

Κεραυνοί Τράγκα για Τσίπρα: «Εκανε συμβιβασμό με τη Μέρκελ – Μπήκε μέσα στα πόδια της ως κοινός εφαψίας»

Με σκληρή γλώσσα μίλησε ο Γιώργος Τράγκας από την εκπομπή «Εν Αθήναις» και τα Παραπολιτικά 90.1 FM,  για τα δεινά και τα όσα έχει προκαλέσει ο Τσίπρας μαζί με την πολιτική του συμμορία στην Ελλάδα, με τον έγκριτο δημοσιογράφο να αναρωτιέται για την παθητική στάση της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα είπε:

«Πάμε για ευρωεκλογές και για περιφερειακές εκλογές με παροχολογία του κ. Τσίπρα, του μεγάλου πολιτικού απατεώνα της μεταπολίτευσης, ενώ χιλιάδες συνταξιούχοι περιμένουν ακόμη και 4 χρόνια για να εγκριθεί η σύνταξή τους. Ο «Ιωαννίδης της Αριστεράς» μιλάει για ανάπτυξη ενώ τα ληξιπρόθεσμα χρέη του δημοσίου ξεπερνάνε τα 2 δις. Το πολιτικό σκύβαλο που αλλάζει θέσεις ανά ημέρα, ώρα και λεπτό, ο μεγάλος ακροδεξιός της Αριστεράς, είπε ότι δεν ερωτεύτηκε το μνημόνιο αλλά έκανε ένα φλερτ ένα συμβιβασμό μαζί του. Έκανε ένα συμβιβασμό, ένα φλερτ με τη Μέρκελ και το μνημόνιο. Μπήκε μέσα στη ποδιά της Μέρκελ ως κοινός εφαψίας.Πάμε σε εκλογές σε λίγες ημέρες. Βλέπετε το Μητσοτάκη να ξεσηκώνει τα πλήθη; Να γεμίζει πλατείες; Βλέπετε να διεγείρει το πλήθος κατά του «τυράννου»; Βλέπετε να ξεσηκώνει τα πλήθη κατά της πολιτικής συμμορίας του Μαξίμου; Βλέπετε να πάλετε η αντιπολίτευση για να γίνει το διψήφιο νούμερο που δείχνουν οι μετρήσεις μεγαλύτερο; Τι συμβαίνει; Ζούμε σε σικέ κατάσταση; Οποιαδήποτε άλλος στη θέση του Μητσοτάκη θα τον είχε πάρει παραμάζωμα και θα τον είχε ισοπεδώσει. Και όμως η Νέα Δημοκρατία δεν το κάνει. Περιορίζεται σε τσάι, συμπάθεια και χαϊδολογήματα.»

Ο έγκριτος δημοσιογράφος συνέχισε λέγοντας:Απέναντι στην πολιτική συμμορία παρουσιάζει δείγματα ηττοπάθειας ο Μητσοτάκης. Μπροστά πάει το πολιτικό λαμόγιο με το μαγεμένο αυλό και από πίσω τον ακολουθούν τα πολιτικά ποντίκια του παλιού ΠΑΣΟΚ. Αυτό το σκύβαλο το πολιτικό όταν το ακούς βγάζεις φλύκταινες. Έχει μαζέψει όλα τα πολιτικά σκύβαλα και αποκαΐδια του παλιού ΠΑΣΟΚ. Θα έπρεπε να τον ξυλοφορτώνει πολιτικά κάθε μέρα. Καθημερινά αποκαλύπτονται εγκλήματα του ΣΥΡΙΖΑ και  ο Μητσοτάκης αφήνει τα γκέμια με το άλλο άλογο να είναι κουτσό. Αποκαλύπτονται εγκλήματα και η Πειραιώς πέρα βρέχει. Θα έπρεπε να σείονται όλες οι πλατείες της χώρας. Πολύ γερμανικά το παίζει η Νέα Δημοκρατία.

Ο Μητσοτάκης είναι κότα στρουμπουλή, λυράτη και φοβισμένη. Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί τον φοβάται; Γιατί δεν έχει διεγείρει τον ελληνικό λαό, ώστε να σείεται το πανελλήνιο; Γιατί αφήνει πρωτοβουλίες στον Τσίπρα; Γιατί παίζει άμυνα αντί να παίζει επίθεση και μάλιστα 90 λεπτά; Γιατί δεν έχει αναδείξει την υπόθεση Πετσίτη; Ο Μητσοτάκης δεν κατεβάζει ούτε καφενείο σε πλατεία. Οποιοσδήποτε άλλος θα είχε ξεσηκώσει τον ελληνικό λαό. Αν βγει κοντά στον Μητσοτάκη, τότε ο Μητσοτάκης θα έχει σύντομο πολιτικό βίο. Η Νέα Δημοκρατία κοιμάται ως κοιμωμένη του Χαλεπά.

Πρέπει να τελειώνουμε με τα πολιτικά σκύβαλα και κάποια στιγμή πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε ο μονός καπεναδάτος λαός στον κόσμο. Ο μόνος λαός που δεν διαμαρτύρεται και δεν βγαίνει στους δρόμους. Αυτό πρέπει να αλλάξει άρδην.

crashonline.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...