Κοινωνία

Κατέληξε η τομεάρχης που υποβιβάστηκε παράνομα στο Κρατικό Νίκαιας

Η άτυχη γυναίκα που «καρατομήθηκε» παράνομα από τον Διοικητή του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νικαίας κατέληξε σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, λίγες ημέρες μετά τις καταγγελίες των εργαζόμενων του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νικαίας, πως ο νέος, προσωρινός Διοικητής Ευθύμιος Γεωργόπουλος (ο οποίος ασκεί παράλληλα καθήκοντα όχι μόνο στο ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ - ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ, αλλά και στο Γ.Ν. Δυτικής Αττικής "ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ" και στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας) προέβη στον παράνομο υποβιβασμό τομεαρχών και υποδιευθυντών με κριτήρια τα πολιτικά πιστεύω τους, μια δυσάρεστη είδηση έρχεται στο προσκήνιο.

Μάλιστα, η πρώην Τομεάρχησα Νοσηλευτικής Υπηρεσίας A.Μ. μετά την καθαίρεση της σε προϊσταμένη, κατά παράβαση του άρθρου 30 του νόμου 4369/2016(ΦΕΚΑ΄33/27.Ο2.2016) και παρά το φύλλο αξιολόγησης της με Άριστα, εισήχθηκε εκτάκτως για νοσηλεία σε μεγάλο νοσοκομείο του λεκανοπεδίου Αττικής. Η άτυχη γυναίκα είχε ιατρικό ιστορικό, ωστόσο η κατάσταση της επιδεινώθηκε ραγδαία και επιβαρύνθηκε αμέσως μετά την είδηση της καταχρηστικής, από πλευράς Ε. Γεωργόπουλου, καρατόμησης της.

Σημειώνεται πως ο προσωρινός διοικητής του Γενικού Κρατικού Νίκαιας Ευθύμιος Γεωργόπουλος Ευθύμιος ασκεί παράλληλα καθήκοντα, για ορισμένο χρόνο και συγκεκριμένα μέχρι τον ορισμό νέου Διοικητή, με βάση το ΦΕΚ 64/13.02.2019.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ