Καιρός

Καιρός: Πρωτομαγιά με κάποιες περιοχές να έχουν μηδέν βαθμούς Κελσίου!-Εικόνα

Μπορεί να έχουμε Πρωτομαγιά σήμερα, όμως κάποιες περιοχές "έπιασαν τον Μάη" με θερμοκρασίες ακόμη και κάτω από 0 βαθμούς Κελσίου!

Ιδιαίτερα χαμηλές ελάχιστες θερμοκρασίες σημειώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Πρωτομαγιάς σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της ηπειρωτικής χώρας. Όπως θα δείτε πιο κάτω αυτές είναι οι 8 χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

Ο καιρός σήμερα Πρωτομαγιά θα είναι κατά τόπους άστατος κυρίως στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα. Το μεσημέρι θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχών ή καταιγίδων τοπικού χαρακτήρα τις βραδινές ώρες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι στα πελάγη δε θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ, ενώ οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν μικρή πτώση σε ολόκληρη τη χώρα.

Την Πέμπτη 2 Μαΐου, αναμένεται άστατος καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας σε αρκετές περιοχές του ηπειρωτικού κορμού της χώρας, και ιδιαίτερα στα ορεινά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...