Καιρός

Καιρός: Μέχρι και 33 βαθμούς έδειξε σήμερα το θερμόμετρο-Πώς θα είναι η αυριανή ημέρα

Τους 33 βαθμούς Κελσίου άγγιξε το θερμόμετρο σήμερα, ενώ και αύριο φαίνεται πως στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα συνεχιστεί η ζέστη και η καλοκαιρία.

Το θερμόμετρο στην Κρήτη σήμερα έδειξε μέχρι και τους 33 βαθμούς, καθώς το καλοκαίρι έχει αρχίσει ήδη να κάνει την εμφάνισή του στη χώρα. Η ζέστη θα συνεχιστεί και αύριο.

Τους 33 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία σήμερα, ενώ ζεστός αναμένεται ο καιρός και αύριο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών meteo.gr, το μεσημέρι σήμερα ήταν ιδιαίτερα ζεστό στα ανατολικά και νότια της χώρας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η θερμοκρασία στην Κρήτη έφτασε κατά τόπους τους 33 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο, αναμένονται νεφώσεις στα δυτικά ηπειρωτικά και το Ιόνιο με ασθενείς πρόσκαιρες και τοπικές βροχές, ενώ τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν και στα βόρεια ηπειρωτικά το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 14 έως 30, στα δυτικά ηπειρωτικά από 14 έως 25, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 31, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 21, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 19 έως 29, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 18 έως 26, και στην Κρήτη από 15 έως 30.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές έως νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, στο Κεντρικό από νοτιοδυτικές έως νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, στο Νοτιοδυτικό από δυτικές έως νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, και στο Νοτιοανατολικό από βορειοδυτικές έως δυτικές 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 και στα κεντρικά και βόρεια τοπικά έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως τις θερμές ώρες της ημέρας θα στραφούν σε νότιους 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...