Κόσμος

Ιταλία: Νεαρός Αμερικανός συνελήφθη για την άγρια δολοφονία ενός 74χρονου εμπόρου

Ένας 22χρονος Αμερικανός συνελήφθη σήμερα από τις ιταλικές αρχές, ως ύποπτος για τη δολοφονία ενός καταστηματάρχη, σε μια κωμόπολη κοντά στη Ρώμη.

Ο Νορβέο Φεντέλι, 74 ετών, βρέθηκε νεκρός την Παρασκευή μέσα στο κατάστημα ενδυμάτων που διατηρούσε στο Βιτέρμπο. Σύμφωνα με την αστυνομία, το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι από αμβλύ όργανο.

Σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας διακρίνεται ένας νεαρός που φορά γυαλιά ηλίου και ένα καπέλο του μπέιζπολ, γυρισμένο ανάποδα, να φεύγει από την περιοχή.

Μέσα σε 24 ώρες, η αστυνομία εντόπισε τα ίχνη του άνδρα αυτού στη γειτονική πόλη Καποντιμόνε και τον συνέλαβε στην πανσιόν όπου διέμενε.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο ύποπτος ονομάζεται Μάικλ Αρόν Πανγκ, γεννήθηκε στη Νότια Κορέα και έχει αμερικανική υπηκοότητα. Ένας αξιωματικός είπε σε συνέντευξη Τύπου που μεταδόθηκε από την τηλεόραση ότι το πορτοφόλι του θύματος και μια πιστωτική κάρτα του βρέθηκαν στο δωμάτιο που είχε νοικιάσει ο Πανγκ.

Ιταλικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ο νεαρός βρισκόταν στην Ιταλία εδώ και πάνω από δύο μήνες και είχε πάει στο κατάστημα του Φεντέλι για να παραλάβει και να εξοφλήσει κάποια ρούχα που είχε παραγγείλει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ