Κύπρος

Θρίλερ στην Κύπρο με γυναίκα που έχει εξαφανιστεί εδώ και 7 χρόνια - Θύμα του Ορέστη;

Από πότε ξεκίνησε να σκοτώνει ο Ορέστης; Έγινε η πρώτη του δολοφονία το 2016 όπως ισχυρίζεται, ή ψεύδεται επειδή αυτό ήταν... το πρώτο θύμα του που βρέθηκε; Μια γυναίκα που έχει χάσει την κόρη της εδώ και επτά χρόνια, κάνει έκκληση να ανοίξει ξανά η υπόθεση. "Με πήρε η Νικολούλη", δηλώνει η γυναίκα που ελπίζει πως η κόρη της είναι ακόμη ζωντανή. Αναλυτικά η υπόθεση εξαφάνισης που είχε συγκλονίσει Ελλάδα και Κύπρο.

Ο εντοπισμός δολοφονημένων γυναικών, με την υπογραφή… Ορέστης, από τον μακρύ κατάλογο των εξαφανισμένων προσώπων της Αστυνομίας, συγκλόνισε την κυρία Ευαγγελία, μητέρα της Μαρίας Κακογιάννη, η τύχη της οποίας αγνοείται μυστηριωδώς τα τελευταία επτά χρόνια.

Ωστόσο η κινητοποίηση των αρχών, έστω και με αφορμή αυτά τα τραγικά γεγονότα, της δίνουν ελπίδα ότι θα ερευνήσουν εκ νέου και πιο συστηματικά τον φάκελο της εξαφάνισης της κόρης της. Μιλώντας στον Πολίτη, η Ευαγγελία Κακογιάννη απευθύνει έκκληση στην Αστυνομία, να δώσει σημασία και σε παλαιότερες υποθέσεις ελλειπόντων προσώπων όπως η κόρη της, για την οποία ελπίζει πως ζει.

Πληροφορίες που κατά καιρούς έρχονται σε γνώση της, πυκνότερα το τελευταίο διάστημα, αναπτερώνουν τις ελπίδες της. Πληροφορίες που διαβιβάζει πάντα, όπως λέει η ίδια, στην Αστυνομία.

Για τα τελευταία τραγικά γεγονότα όπως λέει, ενημερώθηκε από την Αγγελική Νικολούλη, τη γνωστή δημοσιογράφο που διερευνά υποθέσεις εξαφανισμένων προσώπων στην Ελλάδα. «Όταν έμαθε για τον εντοπισμό του πρώτου πτώματος, με πήρε τηλέφωνο και με ενημέρωσε» λέει χαρακτηριστικά. «Στη συνέχεια επικοινώνησα με το ΤΑΕ και μου απάντησαν ότι οι υποθέσεις αυτές δεν συνδέονται με τη Μαρία» αναφέρει η κυρία Ευαγγελία, προσθέτοντας ότι έκτοτε δεν της ζητήθηκε από την Αστυνομία νέα κατάθεση ή άλλα στοιχεία για την υπόθεση της κόρης της.

Μέσω του «Π» η κυρία Κακογιάννη καλεί όσους γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις και μπορούν να βοηθήσουν να το πράξουν. «Θα κάνουν καλό» αναφέρει «όχι μόνο σε μένα, αλλά κυρίως στο παιδί της, που την περιμένει όλα αυτά τα χρόνια να επιστρέψει».

Ορέστης: Συνδέεται με την μυστηριώδη εξαφάνιση;

Η υπόθεση της 39χρονης Μαρίας Κακογιάννη είναι η πλέον γνωστή υπόθεση εξαφάνισης γυναίκας στη Λεμεσό. Η 39χρονη ελλείπει από την οικία της από τις 11 Απριλίου του 2012, Μεγάλη Τετάρτη.

Το τι πραγματικά συνέβη το απόγευμα εκείνης της ημέρας δεν αποκαλύφθηκε ποτέ και το θρίλερ γύρω από την μυστηριώδη εξαφάνιση εξακολουθεί να καλύπτεται από ένα τεράστιο πέπλο μυστηρίου.

Η μητέρα της Μαρίας, Ευαγγελία Κακογιάννη, είχε παραχωρήσει συνέντευξη στον «Π» πριν από δύο χρόνια, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η κόρη της ζει και ότι την πήραν, παρά τη θέλησή της.

Η όμορφη επιχειρηματίας, πρώην αθλήτρια του στίβου και μητέρα ενός δίχρονου αγοριού, αναχώρησε από το σπίτι της οδηγώντας το αυτοκίνητο το οποίο βρέθηκε δυο περίπου ώρες αργότερα, κλειδωμένο σε ερημική τοποθεσία, στην παραλία του Λέιντις Μάιλ.

Η εξαφάνιση της Μαρίας είχε συγκλονίσει όλη την Κύπρο με δεκάδες εθελοντές να χτενίζουν την περιοχή για να τη βρουν, χωρίς αποτέλεσμα.

Πηγή: politis.com.cy

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ