Κοινωνία

Θλίψη: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Τάσος Πεζιρκιανίδης (βίντεο)

Ο γνωστός ηθοποιός του ΚΘΒΕ Τάσος Πεζιρκιανίδης έφυγε από τη ζωή το βράδυ του Σαββάτου νικημένος από τον καρκίνο.

Ο θάνατος του ηθοποιού έγινε γνωστός από την αδελφή του, Μαρία η οποία έγραψε σε ανάρτηση στο Facebook: “Αγαπημένε μου αδελφέ το τελευταίο χειροκρότημα το πήρες το καλοκαίρι από την γενέτειρα σου στην τιμητική εκδήλωση που σου έκανε ο Δήμος Παύλου Μελά στο θέατρο Κρύας Βρύσης ήσουν πολύ χαρούμενος εκείνη την ημέρα... Καλό σου ταξίδι πολυαγαπημένε μου… Έφυγες ήρεμα με μια πνοή”.

Η είδηση του θανάτου του Τάσου Πεζιρκιανίδη σκόρπισε τη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, με τους συναδέλφους του από την τηλεοπτική σειρά “Εμείς κι Εμείς” να είναι συντετριμμένοι.

“Ο Τάσος δεν το πιστεύω ότι δεν είναι μαζί μας. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, είχε πάρα πολύ χιούμορ. Ένας καταπληκτικός ηθοποιός... Λυπάμαι πάρα πολύ που δεν είναι πια μαζί μας. Δεν γνώριζα για το πρόβλημα υγείας του”, είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Φιλίππου στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα.

“Τι να πω, δεν ξέρω. Μπροστά στον θάνατο δεν υπάρχει κάτι να πεις παραπάνω από αυτό που είναι”, δήλωσε ο Βασίλης Κούκουρας.

Η κηδεία του Τάσου Πεζιρκιανίδη θα τελεστεί στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας στον Άγιο Παντελεήμονα Πολίχνης, όπου συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό.

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/wtCJaaLhlBc

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...