Κόσμος

Θαυμάστρια της Μέρκελ έριξε βαν πάνω στο κυβερνητικό αεροσκάφος (εικόνες)


Τέλος δεν έχουν τα προβλήματα με τα κυβερνητικά αεροσκάφη της Γερμανίας. Αυτή τη φορά όμως, δεν ήταν κάποια μηχανική βλάβη η αιτία της ταλαιπωρίας που υπέστη η Ανγκελα Μέρκελ. Για αυτή ευθυνόταν μια ενθουσιώδης θαυμάστρια της καγκελαρίου.

Το κυβερνητικό αεροσκάφος βρισκόταν στο αεροδρόμιο του Ντόρτμουντ, όπου πραγματοποίησε επίσκεψη τη Δευτέρα η Μέρκελ. Το κακό συνέβη όταν το εντόπισε μια υπάλληλος του αεροδρομίου η οποία τυγχάνει, σύμφωνα με το Spiegel, θαυμάστρια της καγκελαρίου.

Πώς η θαυμάστρια της Μέρκελ την έβαλε σε μπελάδες
Η γυναίκα, που οδηγούσε ένα κόκκινο βαν στον χώρο του αεροδρομίου εκείνη τη στιγμή, αμέσως βγήκε από το αυτοκίνητο, προκειμένου να φωτογραφίσει το κυβερνητικό αεροσκάφος με το κινητό τηλέφωνό της.

Το πρόβλημα; Δεν είχε βάλει χειρόφρενο! Ετσι, το βαν τσούλησε και έπεσε στο ρύγχος του αεροσκάφους, με αποτέλεσμα αυτό να καθηλωθεί στο Ντόρτμουντ. Το Spiegel δημοσίευσε τη σχετική φωτογραφία στην ιστοσελίδα του και τα social media.
https://twitter.com/SPIEGELONLINE/status/1127990785796739072?ref_src=twsrc%5Etfw

Η Μέρκελ μπορεί να μην ήταν εκεί τη συγκεκριμένη στιγμή, αλλά βίωσε για τα καλά τις συνέπειες της απροσεξίας της θαυμάστριάς της. Ετσι, αντί η καγκελάριος να επιστρέψει στο Βερολίνο με πτήση διάρκειας 45 λεπτών με το κυβερνητικό αεροσκάφος, αναγκάστηκε να ταξιδέψει με ελικόπτερο.

Οσο για το Global5000, τεχνικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν το μέγεθος της ζημιάς που προκάλεσε στο ρύγχος του αεροσκάφους το βαν. Τους τελευταίους μήνες διαδοχικά είναι τα προβλήματα με τα κυβερνητικά αεροσκάφη της Γερμανίας. Αρκετές φορές έχει ταλαιπωρηθεί η Μέρκελ εξαιτίας αυτών, ο πρόεδρος της Γερμανίας Φρανκ- Βάλτερ Σταϊνμάγιερ, αν και το συχνότερο… θύμα τους είναι ο υπουργός Εξωτερικών, Χάικο Μάας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ