Διατροφή

Η συνταγή της ημέρας: Βίδες Con Pollo - Τολμάτε να τις δοκιμάσετε;

Εύκολο, γρήγορο και εξαιρετικά γευστικό το πιάτο της ημέρας!

ΥΛΙΚΑ
300 γρ. Βίδες

7-8 κ.σ. Ελαιόλαδο

2 Στήθη κοτόπουλου,κομμένα σε κύβους

1 Κόκκινη πιπεριά,ψιλοκομμένη

1 Πράσινη πιπεριά,ψιλοκομμένη

1 Κόκκινη πιπεριά,ψιλοκομμένη

Μισό κρεμμύδι,ψιλοκομμένο

100 γρ. Μανιτάρια,λευκά,κομμένα στα τέσσερα

½ κ.γ. Κάρυ

200 ml.Κρέμα γάλακτος,πλήρης

250 Παρμεζάνα,τριμμένη

Αλάτι

Πιπέρι

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αρκετά αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

2 Μόλις βράσουν,τα σουρώνουμε,τα κρυώνουμε κάτω από τρεχούμενο νερο,πασπαλίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και τα αφήνουμε στην άκρη.

3 Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και στη συνέχεια το κοτόπουλο.Δίνουμε καλό χρώμα από όλες τις πλευρές.Μόλις ετοιμαστεί το μεταφέρουμε σε ένα μπολ.

4 Στο ίδιο τηγάνι,ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και προσθέτουμε τις πιπεριές. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 2-3 λεπτά.Έπειτα ρίχνουμε μέσα τα μανιτάρια,το κρεμμύδι,το σκόρδο και το κάρυ και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 1-2 λεπτά ακόμα.

5 Προσθέτουμε το κοτόπουλο στο τηγάνι και στη συνέχεια την κρέμα γάλακτος.Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά περίπου.

6 Αφού έχει μαγειρευτεί το κοτόπουλο και έχει δέσει η σάλτσα,αφαιρούμε το τηγάνι από τη φωτιά.Ρίχνουμε μέσα τις βίδες,την παρμεζάνα και ανακατεύουμε καλά.

7 Σερβίρουμε κατευθείαν σε πιάτα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...