Εύκολο, γρήγορο και εξαιρετικά γευστικό το πιάτο της ημέρας!
ΥΛΙΚΑ
300 γρ. Βίδες
7-8 κ.σ. Ελαιόλαδο
2 Στήθη κοτόπουλου,κομμένα σε κύβους
1 Κόκκινη πιπεριά,ψιλοκομμένη
1 Πράσινη πιπεριά,ψιλοκομμένη
1 Κόκκινη πιπεριά,ψιλοκομμένη
Μισό κρεμμύδι,ψιλοκομμένο
100 γρ. Μανιτάρια,λευκά,κομμένα στα τέσσερα
½ κ.γ. Κάρυ
200 ml.Κρέμα γάλακτος,πλήρης
250 Παρμεζάνα,τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αρκετά αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
2 Μόλις βράσουν,τα σουρώνουμε,τα κρυώνουμε κάτω από τρεχούμενο νερο,πασπαλίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και τα αφήνουμε στην άκρη.
3 Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και στη συνέχεια το κοτόπουλο.Δίνουμε καλό χρώμα από όλες τις πλευρές.Μόλις ετοιμαστεί το μεταφέρουμε σε ένα μπολ.
4 Στο ίδιο τηγάνι,ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και προσθέτουμε τις πιπεριές. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 2-3 λεπτά.Έπειτα ρίχνουμε μέσα τα μανιτάρια,το κρεμμύδι,το σκόρδο και το κάρυ και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 1-2 λεπτά ακόμα.
5 Προσθέτουμε το κοτόπουλο στο τηγάνι και στη συνέχεια την κρέμα γάλακτος.Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά περίπου.
6 Αφού έχει μαγειρευτεί το κοτόπουλο και έχει δέσει η σάλτσα,αφαιρούμε το τηγάνι από τη φωτιά.Ρίχνουμε μέσα τις βίδες,την παρμεζάνα και ανακατεύουμε καλά.
7 Σερβίρουμε κατευθείαν σε πιάτα.