Αθλητισμός

Η Ρεάλ Μαδρίτης «αρπάζει» σούπερ ταλέντο της Λίβερπουλ (Εικόνα)

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ακαδημίας της Λίβερπουλ και του πορτογαλικού ποδοσφαίρου προσπαθεί να κάνει δικό της η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ράφαελ Καμάτσο, που μαζί με τον Κέρτις Τζόουνς, έγιναν οι πρώτοι παίκτες γεννημένοι τον 21ο αιώνα που αγωνίστηκαν σε επίσημο παιχνίδι των «ρεντς» (σ.σ. στο 2-1 επί της Γουλβς στο FA Cup τον Ιανουάριο), βρίσκεται στο στόχαστρο της «Βασίλισσας» και μάλιστα σύμφωνα με την «A Bola» ο πατέρας του Καμάτσο προσφάτως ταξίδεψε στην Μαδρίτης και είχε επαφές με ανθρώπους των «μερέγχες».

Το συμβόλαιο του σούπερ ταλαντούχου Πορτογάλου ακραίου επιθετικού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ο Καμάτσο αρνήθηκε να υπογράψει ανανέωση παρότι ο Κλοπ εκτός από την ευκαιρία με την Γουλβς του έδωσε το βάπτισμα του πυρός και στην Premier League στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας.

Παρ’ όλα αυτά, ο πρώην άσος της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας που έβγαλε μάτια με τη δεύτερη ομάδα της Λίβερπουλ και συμπεριλήφθηκε στους υποψηφίους για το βραβείο του κορυφαίου παίκτη της Premier League 2, παρουσιάζεται φευγάτος και η Ρεάλ πιθανότατα θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Ο Καμάτσο, που μπήκε στην Ακαδημία της Λίβερπουλ στα 16, μετά από ένα τριετές πέρασμα από την Ακαδημία της Μάντσεστερ Σίτι, κατάφερε φέτος να πετύχει 8 γκολ σε 14 ματς της Premier League 2 ενώ βοηθούσε σημαντικά και την ομάδα U19 της Λίβερπουλ στο Youth League αφού σκόραρε 4 φορές σε 6 παιχνίδια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές