Εκκλησία

Η προφητεία του Άγιου Παΐσιου για τα μνημόνια και τον άνθρωπο που θα λυτρώσει τη χώρα

Ένα ένα όσα είχε προφητεύσει γίνονται πραγματικότητα. Έχει μιλήσει τόσο για τα μνημόνια όσο και για το μέλλον της χώρας.

Μιλώντας σε προσκυνητές του Αγίου Ορους και μοναχούς λίγο πριν πεθάνει ο Αγιος Παΐσιος, μίλησε για πρώτη και τελευταία φορά για τους Έλληνες πολιτικούς, τους οποίους μάλιστα χαρακτήρισε «καθρέπτη της κοινωνίας που νοσεί», καθώς και για την ύπαρξη του ηγέτη που θα λυτρώσει την Ελλάδα, προβλέποντας μάλιστα ότι «δεν θα είναι πολιτικός».

Ολα αυτά 16 χρόνια πριν το πρώτο Μνημόνιο και πριν από την κατάρρευση της χώρας.

Ιδού ολόκληρη η πρόρρηση και η εκτίμησή του για τους Ελληνες πολιτικούς:

«Η Ελλάδα κατάντησε σκισμένο πουκάμισο και αυτή την στιγμή κυβερνάται απο τον διάβολο. Είμαστε ένας όχλος πια... Πρόβατα δίχως ποιμένα… Δεν ξέρουμε πού να πάμε.

Δεν γνωρίζουμε πού είναι το φως και πού το σκοτάδι. Ζούμε τους έσχατους καιρούς, την εποχή του Αντίχριστου όπου η εμφάνιση του θα γίνει αμέσως μετά το τελικό χάραγμα που έρχεται σύντομα.

Οι υπηρέτες του διαβόλου δεν είναι μόνον οι Ελληνες και Ευρωπαίοι πολιτικοί που με τα έργα τους εξαθλίωσαν τους Ελληνες, αλλά και άνθρωποι καθημερινοί που δεν μετανοούν και δεν έχουν μέσα τους Θεό.

Οι Ελληνες έπεσαν θύματα του καταναλωτισμού αγαπώντας, τα χρήματα και την μάταιη, χωρίς νόημα ζωή. Ο Ελληνας, ο καθένας μας ξεχωριστά θα πρέπει να μετανοήσουμε για ότι έχουμε πράξει και δεν είναι αρεστό στον Θεο, να πολεμήσουμε τον εγωισμό μας και την αμαρτία που μας καθήλωσε σαν Εθνος και που μας οδηγεί στην καταστροφή, να μεταλάβουμε σώμα και αίμα Κυρίου, ζώντας κατόπιν την κάτω Θεώ Ζωη.

Μετάνοια χρειάζεται και για τις επιλογές που κάναμε στα πολιτικά πρόσωπα, διότι αυτές οι επιλογές όλων των περασμένων ετών οδήγησαν την Χώρα στη σημερινή της κατάντια…

Ο καθρέπτης της κοινωνίας είναι η ελληνικη Βουλή κι αν δεν μετανοήσει ο Ελληνας και δεν το αλλάξει αυτό, οι Ελληνες θα χαθούν.

Ειναι εσκεμμένη η στήριξη των μεταναστών για να εξαφανίσουν το Ελληνικό Εθνος απο προσώπου γης αφού οι διώξεις των μεταναστών, είναι πλέον πολύ λιγότερες απο τις διώξεις των ιδίων των Ελληνων πολιτών, απο το Ελληνικο κράτος.

Μεγάλο ρόλο στην συνέχιση της πτώσης του Ελληνα, έχει παίξει το σατανοκούτι (σ.σ.: τηλεόραση) που έχουν όλοι στα σπίτια τους και που πρέπει να σταματήσουν να το κοιτούν… Ολοι...

Ακόμα και τα παιδιά μας γιατί από αυτό παίρνουν ολα τα μηνύματα που ο Αντίχριστος θέλει να μεταφέρει σε εσάς και τα παιδιά σας.

Η ειδωλολατρία του χρήματος και της σάρκα περνούν μέσα απο το σατανικού στα παιδιά μας, που απο μικρά γίνονται λάτρεις αυτού του τρόπου ζωής!

Ο πόλεμος θα γίνει και οι Ελληνες δεν θα πρέπει να τον φοβούνται γιατί θα είναι από Θεώ… Υπάρχουν αξιωματικοί που έχουν κάλεσμα από τον Θεό και είναι ευλογημένοι να πολεμήσουν σαν Ηρωες.

Η Τουρκία θα αφανιστεί και οι Τούρκοι μαζί της το 1/3 της χωρας θα σκοτωθεί το 1/3 θα βαφτιστούν χριστιανοί και οι υποόλοιποι θα χαθούν στα βάθη της χώρας.

Ο Ηγέτης που θα λυτρώσει τους Ελληνες και την Χώρα υπάρχει. Θα είναι ευλογημένος απο τον Θεό, καθαρός στην ψυχή, Χριστιανός Ορθόδοξος και δεν θα είναι πολιτικός…

Οι συνθήκες θα επιτρέψουν στον κόσμο να τον αναδείξει πολύ γρήγορα… Και επειδή θα θέσει σαν κορώνα της πολιτικής του τον Χριστιανικό πολιτισμό θα ενώσει όλους τους Ελληνες και θα αναδείξει με τις πράξεις του τη αναγέννηση του Ορθόδοξου Χριστιανισμού σε όλο τον κόσμο.

Αν ο Ελληνας μετανοήσει και ανακόψει την αποστασία απο τον Θεό που έχει ξεκινήσει σαν έργο του Αντίχριστου, ζήσει ενωμένος κάτω απο τον χριστιανικό πολιτισμό, και διώξει μακριά την λατρεία του χρήματος και της σάρκας τότε ο Θεός θα δείξει αμέριστο έλεος και θα σηκωθούμε όρθιοι».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...