Κόσμος

Η Βενεζουέλα βράζει από τις αιματηρές εξεγέρσεις και ο Μαδούρο χορεύει... ραπ (Βίντεο)

Τραγική η κατάσταση στη Βενεζουέλα με τον Νικολά Μαδούρο να μην συνειδητοποιεί την σοβαρότητα.

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει το βίντεο που απεικονίζει τον πρόεδρο της Βενεζουέλας, Νικολά Μαδούρο να χορεύει στους ρυθμούς της ραπ μουσικής την περασμένη Πέμπτη.

Ο ίδιος σε ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αναφέρει ότι είχε μια «εξαιρετική συνάντηση» με την νεολαία της χώρας του και διασκέδασε υπό τον ρυθμό της ραπ την ίδια στιγμή, που πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν στο διήμερο βίαιων συγκρούσεων.

https://twitter.com/maduro_en/status/1124226662579810304

Στην λεζάντα ο Μαδούρο γράφει: «Μοιράστηκα μια εξαιρετική συνάντηση με τους νέους της πατρίδας μας. Η δύναμη και η χαρά τους δομούν την τέλεια εικόνα της αποφασιστικότητας του λαού της Βενεζουέλας, που ξεπερνά τις δυσκολίες και συνεχίζει προς την κατασκευή της όμορφης μας Βενεζουέλας.»

Χορεύοντας λοιπόν ο Μαδούρο στον απόηχο της στρατιωτικής εξέγερσης της περασμένης Τρίτης, αντιδρά σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Οι διαμαρτυρίες βέβαια, έχουν πληθύνει σε ολόκληρη την χώρα, από την στιγμή που ο Χουάν Γκουαϊδό αυτοανακηρύχθηκε πρόεδρος στις 23 Ιανουαρίου και αναγνωρίστηκε από περίπου 50 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Ο Γκουαϊδό κάλεσε την περασμένη Τρίτη σε στρατιωτική εξέγερση, η οποία όμως δεν έμελλε να κρατήσει.

Σύμφωνα με τον Αλφρέδο Ρομέρο, πέντε άνθρωποι έχουν σκοτωθεί, δεκάδες τραυματίστηκαν, 339 άνθρωποι, πολίτες και στρατιώτες συνελήφθησαν ενώ 82 άτομα εξακολουθούν να κρατούνται.

https://www.youtube.com/watch?v=hYgkPHlKvAc

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...