Εσωτερική Ασφάλεια

Εμπρησμός σε πολιτικό γραφείο στον δήμο Αχαρνών


Άγνωστοι επιτέθηκαν και έβαλαν φωτιά σε πολιτικό γραφείο στον δήμο Αχαρνών Αττικής, με συνέπεια να προκαλέσουν υλικές ζημιές στο διαμέρισμα των 100τ.μ.

Το πολιτικό γραφείο (σύμφωνα με πληροφορίες της Χρυσής Αυγής) στεγάζεται στον 1ο όροφο πολυκατοικίας. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, στη συμβολή των οδών Σαλαμίνος και Πινδάρου. Η Πυροσβεστιική δέχθηκε κλήση στη 1:50 και στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με οκτώ πυροσβέστες.

Σύμφωνα με τυην Πυροσβεστική, πρόκειται για εμπρησμό από πρόθεση, ενώ η πυρκαγιά περιορίστηκε σχεδόν αμέσως, προκαλώντας μικρής έκτασης υλικές ζημιές.

Την προανάκριση για τα αίτια της φωτιάς έχει αναλάβει το ανακριτικό της Πυροσβεστικής, ενώ έρευνα για το συμβάν πραγματοποιεί και η αστυνομία, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.

Στο πολιτικό γραφείο ήταν άδειο τη στιγμή της εμπρηστικής επίθεσης, ενώ δεν κινδύνευσαν άνθρωποι από διπλανά διαμερίσματα, ή ιδιοκτησίες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές