Περιβάλλον

Ελέφαντας ποδοπάτησε και σκότωσε άνδρα για να προστατέψει το μωρό της (βίντεο)

Ένας θηλυκός ελέφαντας στην Ινδία ποδοπάτησε και σκότωσε έναν άνδρα, ο οποίος φέρεται να επιχείρησε να ρίξει πέτρες στην ίδια και το νεογέννητο μωρό της.

Το ζώο αποτυπώθηκε σε βίντεο να τραβά και να προσπαθεί να σύρει το ελεφαντάκι, το οποίο δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του ακόμη καθώς είχε μόλις γεννηθεί.

Η Metro σημειώνει πως κάτοικοι της περιοχής βρέθηκαν μπροστά στην εν λόγω σκηνή και για άγνωστο λόγο άρχισαν να πετούν πέτρες στους ελέφαντες.

Το συμβάν έλαβε χώρα στο χωριό Ajnashuli. Η μητέρα ελέφαντας κατεγράφη να προσπαθεί να προστατέψει το μωρό της, ενώ, αναστατωμένη από την ανθρώπινη παρουσία, άρχισε να τρέχει προς το πλήθος.

Σκότωσε έναν 27χρονο και προκάλεσε σκηνές πανικού, ενώ λίγη ώρα αργότερα 10 ακόμη ελέφαντες εμφανίστηκαν στο σημείο και οι 3 εξ αυτών ξεκίνησαν να «κυνηγούν» τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...