Πολιτική

ΕΚΤΑΚΤΟ - «Βόμβα» από την Έλλη Στάη: «Ο Τσίπρας απόψε θα ανακοινώσει εκλογές» - Βαρύ το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ

Ραγδαίες είναι οι πολιτικές εξελίξεις μετά την συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Έλλης Στάη για το OPEN TV, ο Αλέξης Τσίπρας θα ανακοινώσει πρόωρες εθνικές εκλογές.

Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, όπου και συνομιλεί με κορυφαία στελέχη του κόμματος αλλά και στενούς του συνεργάτες, οι οποίοι θέτουν επί τάπητος το ζήτημα της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες. Αυτό μετέδωσε και νωρίτερα ο ρεπόρτερ του OPEN TV, Χρήστος Τσιγουρής.

Τα στελέχη προτείνουν στον κ. Τσίπρα να «σηκώσει το γάντι» που έριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και να ανακοινώσει απόψε κιόλας ότι θα επισκεφτεί τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, για να ζητήσει την προκήρυξη εκλογών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο πρωθυπουργός δεν απορρίπτει, αλλά συζητάει αυτές τις εισηγήσεις με τους στενούς του συνεργάτες.

Δεν αποκλείεται πάντως και το ενδεχόμενο να μην ανακοινώσει σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας την προσφυγή στις κάλπες καθώς θα θεωρηθεί ότι αντιδρά εν θερμώ, αλλά να το ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες.

Είναι θέμα χρόνου, ίσως λίγων λεπτών, να μάθουμε την τελική απόφασή του, καθώς αναμένεται δήλωσή του από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου.

Σε λίγο θα μάθουμε την απόφαση.

Δείτε βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=32&v=2_WxSrdC5w8

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ