Κοινωνία

Δολοφονία Τοπαλούδη: Πρώτη χρονιά που η Ελένη δεν χάρηκε την ονομαστική της εορτή

Η Ελένη Τοπαλούδη, αν ζούσε, χτες θα γιόρταζε και οι γονείς της δεν θα μπορούσαν να το ξεχάσουν αυτό. Είναι η πρώτη χρονιά που δεν μπορούν να ευχηθούν στην άτυχη φοιτήτρια που δολοφονήθηκε στη Ρόδο. Η μητέρα της, μιλώντας στο Star, αναφέρθηκε στο τρισάγιο που τελέστηκε στο Διδυμότειχο στη μνήμη της, την ώρα που η ανακρίτρια Ρόδου περιμένει τις απαντήσεις από τα κεντρικά του Facebook για να διαπιστωθεί εάν η Ελένη Τοπαλούδη γνώριζε ότι στο μοιραίο ραντεβού με τον 19χρονο Αλβανό θα ήταν και ο 20χρονος Ροδίτης.

«Λουλούδια σαν να ήταν αρραβώνας»

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία Τοπαλούδη: Ξεσπά η μητέρα της 21χρονης – «Για εμένα η ζωή μου έχει τελειώσει»
«Η πρώτη ονομαστική γιορτή χωρίς την Ελένη. Όταν έρχονται οι γιορτές οι μέρες γίνονται ακόμα δυσκολότερες, όταν συνειδητοποιείς ότι δεν θα ξαναδείς αυτό το πλάσμα και το μόνο σημείο αναφοράς είναι τώρα το μνήμα και οι αναμνήσεις. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πήγαμε λουλούδια, τα τριαντάφυλλα που πάντα της άρεσαν και μου άρεσαν σε διάφορα χρώματα. Αγκαλιές, λουλούδια σαν να ήταν αρραβώνας. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι αυτό. Τίποτα άλλο δεν μπορούμε να κάνουμε. Ήταν ένα λουλούδι που δεν πρόλαβε να ανθίσει», είπε η μητέρα της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές