Ρωσία

Διέρευσαν στο διαδίκτυο απόρρητα δεδομένα για νέο διαστημικό σκάφος της Ρωσίας

Απόρρητα στοιχεία που αφορούν σε δεδομένα καινούργιων διαστημικών σκαφών της Ρωσίας, κυκλοφόρησαν παράνομα στο διαδίκτυο. 

Απόρρητα δεδομένα για νέους ρωσικούς δορυφόρους διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Προέρχονταν από παρουσίαση της εταιρείας Saturn που κανονικά δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθεί.

Τα απόρρητα δεδομένα για νέο διαστημικό σκάφος της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων των μελλοντικών δορυφόρων, των λεπτομερειών παραγωγής και των ημερομηνιών εκτόξευσης, έχουν δημοσιοποιηθεί παράνομα στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τη ρωσική κατασκευαστική εταιρεία NPO Saturn.

«Δημοσιεύτηκαν παράνομα. Οι πληροφορίες έχουν ληφθεί από μια ομιλία σε διάσκεψη που δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθεί», δήλωσε στο Sputnik, ο Σεργκέι Λικονόσοφ, επικεφαλής σχεδιαστής των μπαταριών ιόντων λιθίου στη Saturn. «Θα λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα σε σχέση με εκείνους που το δημοσίευσαν».

Τα ονόματα των δορυφόρων, οι εργασίες ανάπτυξης και οι επιχειρήσεις που υλοποιούν το έργο, οι ημερομηνίες εκτόξευσης και ο αριθμός των οχημάτων έγιναν γνωστά κατά την παρουσίαση της εταιρείας Saturn, κατασκευαστή ηλιακών και επαναφορτιζόμενων μπαταριών για διαστημόπλοια.

Η γνησιότητα της παρουσίασης επιβεβαιώθηκε στην εταιρεία Saturn. Σύμφωνα με το υλικό, οι πληροφορίες ανακοινώθηκαν στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ