Ρωσία

Δεν κουνιούνται στην Ρωσία! Οι αιμοσταγείς στρατιώτες του Αλλάχ ισοπεδώνονται από τις ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας (βίντεο)


Άνδρες της Εθνικής Φρουράς της Ρωσίας, που αποτελεί την «ελίτ» των στρατιωτικών, μαζί με δυνάμεις ασφαλείας του υπουργείου Εσωτερικών Υποθέσεων, πραγματοποίησαν επιδρομή σε σπίτι που υπήρχαν πληροφορίες ότι είναι κρησφύγετο τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους.

Στο βίντεο φαίνονται οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων να εισβάλλουν στο κτίριο, να ακινητοποιούν και να συλλαμβάνουν τους υπόπτους, ενώ δείχνει και τον οπλισμό που βρέθηκε μέσα στο σπίτι.

Συνελήφθησαν επτά ύποπτοι, οι οποίοι σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας, σχεδίαζαν να πραγματοποιήσουν επιθέσεις σε ρωσικό έδαφος. Μεταξύ των συλληφθέντων, είναι Ρώσοι πολίτες αλλά και άνδρες από την Κεντρική Ασία και το Νότιο Καύκασο.

Οι δυνάμεις ασφαλείας κατάσχεσαν οπλισμό και βιβλία θρησκευτικού περιεχομένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εν λόγω ομάδα δραστηριοποιείται στην Ρωσία από το Νοέμβριο του 2016 κάνοντας προπαγάνδα υπέρ της τρομοκρατίας και στρατολογώντας νέα μέλη. Οι αρχές εκτιμούν ότι ενδέχεται να ευθύνονται για ένοπλες ληστείες σε διάφορα μέρη της Ρωσίας. Φέρονται να έχουν επαφές με ξένες τρομοκρατικές οργανώσεις.

Οι εικόνες είναι χαρακτηριστικές. Φαίνεται πως τα «καλόπαιδα» του Ισλαμικού Κράτους έχουν «ύφος» μόνο απέναντι σε κάμερες ή γυναικόπαιδα.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για θρασύδειλους υπηρέτες του Ισλάμ:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ