Κοινωνία

Δείτε πόσο κοστίζουν διακοπές με κότερο σαν αυτές του Αλέξη Τσίπρα - Ζαλίζουν τα νούμερα

Πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ η τιμή αγοράς του συγκεκριμένου γιοτ που έχει στην ιδιοκτησία της η οικογένεια Παναγόπουλου. Πάνω από 17.000 ευρώ την ημέρα η τιμή ενοικίασης του σκάφους που φιλοξένησε τον Αλέξη Τσίπρα. Χλιδή και παροχές που προκαλούν ίλιγγο για όσους έχουν την τύχη να βρεθούν έστω και μια ημέρα στο σκάφος της Ferretti.

Ο σάλος που έχει ξεσπάσει από την αποκάλυψη και στην συνέχεια την παραδοχή των διακοπών του Αλέξη Τσίπρα με σκάφος που του παραχώρησε η οικογένεια του αείμνηστου εφοπλιστή, Περικλή Παναγόπουλου, δεν λέει να κοπάσει. Αρκετοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται πόσο μπορεί να κοστίζει μια εβδομάδα διακοπών με το συγκεκριμένο σκάφος. Το newsit.gr έκανε έρευνα σε γνωστά site ενοικίασης σκαφών και όπως θα διαπιστώσετε, οι τιμές στην κυριολεξία ζαλίζουν!

Αν λοιπόν ένας οποιοσδήποτε άνθρωπος ήθελε να νοικιάσει το συγκεκριμένο σκάφος για διακοπές τον Αύγουστο, ακόμα και αν δεν το νοίκιαζε μόνος του αλλά με παρέα προκειμένου να μοιραστεί το κόστος θα έδινε ποσό που αντιστοιχεί στην αγορά ενός διαμερίσματος!

Το εξαιρετικό σκάφος 40 μέτρων που είναι παρόμοιο με το κότερο Odyssey London της ιταλικής εταιρίας Ferretti είναι στην κυριολεξία απλησίαστο! Τόσο για αγορά, όσο και για ενοικίαση. Αν κάποιος ήθελε να το αγοράσει θα έπρεπε να έχει στην άκρη πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ. Τα λεφτά του πάντως τα αξίζει. Και θα σας περιγράψουμε παρακάτω τις παροχές και τις ανέσεις που περιλαμβάνει.

Για να το νοικιάσει η τιμή για τον Αύγουστο είναι 141.593 ευρώ την εβδομάδα ή 17.142 ευρώ την ημέρα!

Όπως αναφέρεται στην αγγελία «Αυτό το εξαιρετικό σκάφος μήκους 40 μέτρων μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 12 άτομα. Διαθέτει 1 πλοίαρχο, 2 δίκλινα και 2 μονά, συνολικά 5 καμπίνες. Κάθε καμπίνα διαθέτει κλιματισμό, τηλεόραση, σετ πετσετών, στεγνωτήρα μαλλιών, σύστημα μουσικής, τηλέφωνο εξυπηρέτησης, φώτα LED, ντους και τουαλέτα. Προσφέρει επίσης δραστηριότητες θαλάσσιων σπορ».

Δείτε αναλυτικά τις παροχές για το συγκεκριμένο σκάφος

Δείτε και το ίδιο το σκάφος για το οποίο έχει ξεσπάσει πολιτική κόντρα ανάμεσα σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση μετά την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών από τις διακοπές του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με το σκάφος της οικογένειας Παναγόπουλου.

Με πληροφορίες από Nautal.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...