Αθλητισμός

Γκολάρα τίτλου από Κομπανί! Η Μάντσεστερ Σίτι «σηκώνει» το πρωτάθλημα (βίντεο)


Captain, my captain! Η Λέστερ του πρώην προπονητή της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, προσπάθησε να κάνει τη «ζημιά» στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά ο αρχηγός των «πολιτών», Βινσέντ Κομπανί, τους έδωσε τη νίκη (1-0) με ένα τρομερό γκολ! Με «διπλό» επί της Μπράιτον, η ομάδα του Γκουαρντιόλα θα σηκώσει την κούπα στην Premier League και θα αφήσει τους «ρεντς» δεύτερους και… καταϊδρωμένους.

Όταν τα πράγματα είναι δύσκολα, τότε συνήθως αναλαμβάνει δράση ο αρχηγός. Ο Βινσέντ Κομπανί είδε την Λέστερ να μπλοκάρει την Μάντσεστερ Σίτι και να δίνει ελπίδες τίτλου στην Λίβερπουλ. Η… σουτάρα όμως που έπιασε διαμόρφωσε το τελικό 1-0 για τους «πολίτες», που επέστρεψαν στην κορυφή της Premier League.

Η γκολάρα του Κομπανί (έδιωξε τις… αράχνες στο αριστερό «Γ» του Σμάιχελ) φέρνει την Σίτι αγκαλιά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς έφτασε τους 95 βαθμούς, έναν περισσότερο από την Λίβερπουλ. Πλέον η ομάδα του Γκουαρντιόλα θέλει το «τρίποντο» την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της Μπράιτον για να σηκώσει και πάλι την κούπα.

https://oms.veuclips.com/player/PopUpIframe/Pd9TNbIZKq?iframe=popup&u=

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...