Αθλητισμός

Γκλεν Χοντλ και Ρίο Φερντινάντ «τρελαίνονται» μετά την επική πρόκριση της Τότεναμ στον τελικό του Champions League (βίντεο)


Η ασύλληπτη νίκη-πρόκριση της Τότεναμ επί του Άγιαξ... τρέλανε ακόμα και τον θρύλο των «σπερς» Γκλεν Χοντλ, όπως και τον παλαίμαχο αμυντικό Ρίο Φέρντιναντ.

Οι δυο τους βρίσκονταν μαζί στο στούντιο παρακολουθούσαν τον μεγάλο ημιτελικό του Champions League με έκδηλη αγωνία. Στο γκολ του Μόουρα στο 95' ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς, με τον Φέρντιναντ να... σπρώχνει τον Χοντλ μην μπορώντας να πιστέψει αυτό που συνέβαινε και τον παλαίμαχο παίκτη της Τότεναμ να πανηγυρίζει εκστασιασμένος!

Δείτε το βίντεο:
https://twitter.com/GaryLineker/status/1126385296160034816?ref_src=twsrc%5Etfw
Ο Γκλεν Χοντλ είχε υποβληθεί πριν από 6 μήνες σε επέμβαση στην καρδιά και, όπως ήταν λογικό, υπήρξε ανησυχία μετά την πρόκριση-θρίλερ της αγαπημένης του ομάδας.
Ο Γκάρι Λίνεκερ, λοιπόν, παρουσιαστής της εκπομπής, τον ρώτησε αν αισθάνεται καλά, με τον Χοντλ να απαντά: «Ναι, αισθάνομαι υπέροχα. Δεν ήμουν ποτέ πιο ευτυχισμένος. Χαίρομαι που είμαι ακόμα εδώ και είδα αυτό που έγινε. Είμαι οπαδός της Τότεναμ από τα 8 μου χρόνια, τι απίστευτη στιγμή υπερηφάνειας ήταν αυτή!».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...