Πολιτική

Γεωργιάδης: Αν δεν δημοσιεύονταν οι φωτογραφίες με το κότερο ο Τσίπρας δεν θα ανακοίνωνε τα μέτρα

Την θέση ότι αν δεν δημοσιεύονταν οι φωτογραφίες που δείχνουν τον πρωθυπουργό να κάνει διακοπές στη θαλαμηγό της οικογένειας Παναγόπουλου ενδεχομένως ο Αλέξης Τσίπρας να μην είχε παρουσιάσει τα μέτρα ελαφρύνσεων διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Γεωργιάδης υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός προχώρησε σε αυτήν την κίνηση για να αλλάξει την πολιτική ατζέντα.

«Είναι εξαιρετικά ευχάριστο ότι ο κ. Τσίπρας μετά από 4,5 χρόνια στην εξουσία κατάλαβε το λάθος του και επανέφερε τον ΦΠΑ στην εστίαση εκεί όπου τον είχε παραλάβει από την κυβέρνηση Σαμαρά.

Βέβαια αφού κατάλαβε το λάθος του, θα πρέπει να επιστρέψει και τα χρήματα που πλήρωσαν οι Έλληνες αυτά τα χρόνια» είπε ο κ.Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι «το ίδιο ισχύει και για την εισφορά αλληλεγγύης».

Ερωτηθείς για το αν η ΝΔ θα ψηφίσει τα μέτρα, ο κ.Γεωργιάδης είπε ότι η ΝΔ δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ που καταψήφιζε ακόμα και τα θετικά μέτρα και βέβαια θα τα υπερψηφίσει.

Ο κ.Γεωργιάδης υποστήριξε ότι δεν μπορεί να καταλάβει πως είναι δυνατόν ο Πρωθυπουργός να πανηγυρίζει, από τη στιγμή που με τα μέτρα που ανακοίνωσε, απλά επαναφέρει ορισμένα πράγματα από εκεί όπου τα είχε παραλάβει από την κυβέρνηση Σαμαρά.

Σε ότι αφορά το θέμα με τις διακοπές του Πρωθυπουργού στο σκάφος της κυρίας Παναγοπούλου, επανέλαβε ότι είναι παράνομες καθώς του έγινε παραχώρηση και ότι άλλα πολιτικά πρόσωπα έχουν παραιτηθεί για μικρότερα σκάνδαλα από αυτό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ