Πολιτική

Γεροβασίλη: Υπάρχουν συνδικαλιστές αστυνομικοί που έχουν να εργαστούν 20 χρόνια

Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα. Η κυρία Όλα Γεροβασίλη κατηγορεί, χωρίς να γνωρίζει, αστυνομικούς πως δεν εργάζονται.

Αγρια επίθεση κατά συνδικαλιστών της αστυνομίας εξαπέλυσε υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ολγα Γεροβασίλη κατηγορώντας τους ότι έχουν να δουλέψουν 20 χρόνια.

Αφορμή η δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Βουλή ο οποίος κατάθεσε επώνυμη καταγγελία πολίτη σύμφωνα με την οποία όταν  τηλεφώνησε στην τροχαία προκείμενου να στείλει περιπολικό για συμβάν πήρε την απάντηση από τον αξιωματικό ότι έχει εντολή να μην μπαίνει στα Εξάρχεια.

Η κ.Γεροβασίλη σχολίασε ότι δεν υπάρχουν τέτοιες εντολές , ότι όλα αυτά είναι ένας τεράστιος μύθος και εξαπέλυσε σφοδρότατή επίθεση σε συνδικαλιστές αστυνομικούς.

Μόνο όσοι πηγαίνουν στη δουλειά τους έχουν δικαίωμα να σχολιάζουν
«Υπάρχουν συνδικαλιστές που έχουν να πάνε στη δουλειά τους 20 χρόνια, όμως υπάρχουν και συνδικαλιστές που ενώ δικαιούνται άδειας δεν την παίρνουν και πάνε για δουλειά. Αυτοί έχουν το δικαίωμα να πουν ότι θέλουν ενάντια στην πολιτική ηγεσία και να σχολιάζουν. Αλλά αυτοί που έχουν 30 μέρες άδεια το μήνα δεν έχουν το δικαίωμα να μιλάνε για την επιχειρησιακή δυνατότητα της αστυνομίας ούτε για τους συναδέλφους τους που τους προσβάλλουν», τόνισε η υπουργός ΠΡΟΠΟ.

Ακόμα η κ. Γεροβασίλη ανακοίνωσε ότι θα διενεργηθεί ΕΔΕ για την καταγγελία Λοβέρδου και υπενθύμισε ότι χθες έγινε επιχείρηση στην πλατεία Εξαρχείων κατά την οποία συνελήφθησαν επτά άτομα. «Αυτό αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει άβατο στα Εξάρχεια», είπε.

Τροπολογία για να δώσουν υπερωρίες στα σώματα ασφαλείας
Τέλος η υπουργός κατέθεσε τροπολογία με την οποία καταβάλλονται στους άνδρες των σωμάτων ασφαλείας οι υπερωρίες του 4ου τριμήνου του 2017 και του 2018.

Πρόκειται για τεράστιο μύθο, απάντησε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη και απέδωσε την ευθύνη σε μερίδα συνδικαλιστών «που έχουν να εργαστούν 20 χρόνια» οι οποίοι θέλουν να πλήξουν την πολιτική ηγεσία, αλλά και καλύπτουν την δική τους ανικανότητα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ