Αθλητισμός

«Βόμβα» ισπανικής εφημερίδας: Στην Ελλάδα μεσάζοντας για τα «στημένα» ματς στην Ιβηρική – Το μαύρο πρωτοσέλιδο της «Marca» (βίντεο)


Το σκάνδαλο με το κύκλωμα που έφερε να «έστηνε» ματς συνεχίζει να προκαλεί «σεισμό» στην Ισπανία. Σύμφωνα με την εφημερίδα «El Confidencial» το κύκλωμα φέρεται να χρησιμοποιούσε και μεσάζοντα στην Ελλάδα. Με μαύρο πρωτοσέλιδο κυκλοφόρησε η «Marca» την Τετάρτη (29/5).

Να θυμίσουμε ότι ένας εκ των επικεφαλής του κυκλώματος φέρεται να είναι ο πρώην ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης, του Ολυμπιακού, του Άρη και της Βέροιας, Ραούλ Μπράβοο οποίος και συνελήφθη….

Η «El Confidencial» έγραψε πως ο άνθρωπος στην Ελλάδα υπήρχε προκειμένου να πραγματοποιεί στοιχήματα σε παράνομες στοιχηματικές εταιρείες στην Ασία, που δεν μπορούσαν να ελεγχθούν από τις ασιατικές αρχές.
https://twitter.com/PBODigital/status/1133545996284153856?ref_src=twsrc%5Etfw

Τα κέρδη του δικτύου ξεπερνούσαν τις 300.000 ευρώ, αν και ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί τα ακριβή ποσά που διακινούσαν οι φερόμενοι ως εγκέφαλοι, Ραούλ Μπράβο και Κάρλος Αράντα.

Το ρεπορτάζ της συγκεκριμένης εφημερίδας αναφέρει:

«To κύκλωμα των στημένων αγώνων στην Πριμέρα και στη Σεγούντα Ντιβιζιόν, που αποκαλύφθηκε την Τρίτη, από την αστυνομία, χρησιμοποιούσε μια επαφή στην Ελλάδα για να πραγματοποιεί πονταρίσματα σε παράνομες στοιχηματικές εταιρείες στην Ασία.

Τα κέρδη του δικτύου ξεπερνούσαν τις 300.000 ευρώ, αν και ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί τα ακριβή ποσά που διακινούσαν οι φερόμενοι εγκέφαλοι, Ραούλ Μπράβο και Κάρλος Αράντα.

Ο Μπράβο γνώρισε τον φερόμενο ενδιάμεσο του δικτύου την περίοδο που αγωνιζόταν στην Ελλάδα, μια από τις χώρες στις οποίες ευδοκιμούν εγκληματικές οργανώσεις που σχετίζονται με στημένα παιχνίδια. Ο πρώην αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε στον Ολυμπιακό από τον Ιούλιο του 2007 ως τον Αύγουστο του 2011 και επέστρεψε στην Ελλάδα για να κλείσει την καριέρα του στη Βέροια και στον Άρη, όπου κρέμασε τα παπούτσια του το καλοκαίρι του 2017.

Το όνομα που επιλέχθηκε για την επιχείρηση είναι Οίκος, που στα ελληνικά σημαίνει σπίτι. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο Μπράβο έμπλεξε με τη μαφία των στοιχημάτων και από εκεί έχουν περάσει και άλλοι εμπλεκόμενοι. Εκεί βρήκε και τον μεσάζοντα, ο οποίος διευκόλυνε τη δουλειά του κυκλώματος προς την Ασία».

Όπως είπαμε, η «Marca» είχε πρώτο θέμα και σε μαύρο φόντο αυτό το γεγονός. Η αθλητική εφημερίδα της Μαδρίτης πενθεί για την κατάσταση στο ισπανικό ποδόσφαιρο μετά την αποκάλυψη για κύκλωμα «στημένων»αγώνων. «Μαύρη μέρα για το ποδόσφαιρο», ήταν ο τίτλος της.

https://twitter.com/tresparaum/status/1133329188453269504?ref_src=twsrc%5Etfw

https://twitter.com/Hechicero9248/status/1133281813525401600?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης