Αθλητισμός

Βαλβέρδε: Δεν ήθελα να ρισκάρω

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στις δηλώσεις του εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά τον αγώνα με τη Θέλτα, καθώς παρότι ξεκούρασε παίκτες για να μην ρισκάρει, είδε τον Ουσμάν Ντεμπελέ να τραυματίζεται.

Ο ισπανός τεχνικός τόνισε πως ο τραυματισμός του γάλλου επιθετικού είναι πισωγύρισμα, ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να πάρει κανένα ρίσκο και για αυτό έκανε τόσες αλλαγές, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι λέγοντας πως η ομάδα του δεν έκανε τίποτα καλά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον Ντεμπελέ: «Έχει ένα μυϊκό τραυματισμό, θα δούμε αύριο (5/5). Δεν έχουμε καμία εξήγηση, γιατί στο προηγούμενο ματς έπαιξε λίγο και δεν είχε κούραση. Δεν είναι ο ίδιος τραυματισμός με την προηγούμενη φορά, είχε ζεσταθεί καλά. Χάνουμε ένα σημαντικό παίκτη και θα είναι πισωγύρισμα να μην παίξει στα επόμενα ματς. Δεν ήθελα να πάρω το ρίσκο και να βάλω τον Κουτίνο στη θέση του».

Για το παιχνίδι: «Κυριαρχήσαμε σε μερικές στιγμές, αλλά πέτυχαν το πρώτο γκολ που τους έδωσε τη δυνατότητα να νικήσουν ανοικτά κι εμείς δεν απαντήσαμε. Παίξαμε με πολλά νέα πρόσωπα και μας ήταν δύσκολο να κερδίσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κάναμε τίποτα καλά, για να σκοράρουμε».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ