ΗΠΑ

«Αρματομαχία» αμερικανικών τεθωρακισμένων εναντίον ρωσικού T-72 σε πεδίο βολής! (βίντεο)


Οι ΗΠΑ συχνά χρησιμοποιούν αντίγραφα ρωσικού στρατιωτικού εξοπλισμού, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικών ασκήσεων τις οποίες πραγματοποιούν οι ένοπλες δυνάμεις τους.

Αμερικανός στρατιωτικός από τη στρατιωτική βάση Οχυρό Benning, κοινοποίησε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνει ένα ρωσικό άρμα μάχης T-72 να δέχεται πυρά σε πεδίο βολής.

Το αντίγραφο φαίνεται να χρησιμοποιείται ως στόχος… πρακτικής άσκησης των αμερικανικών τεθωρακισμενών στη συγκεκριμένη βάση, καθώς έχει αρκετά σημάδια από πυροβολισμούς.

https://twitter.com/RedKnightHQ66/status/1131985053578407939?ref_src=twsrc%5Etfw

​Στο βίντεο, το ομοίωμα καλύπτεται επίσης από πεύκα που φέρονται να το κάνουν λιγότερο ορατό, ώστε να μιμηθούν ορισμένες προβλεπόμενες και απρόβλεπτες καταστάσεις μάχης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο κέντρο εκπαίδευσης, έχει στη διάθεσή του ένα πραγματικό T-72, το οποίο όμως δεν χρησιμοποιείται για εξάσκηση.

Το τεθωρακισμένο κατακτήθηκε ως τρόπαιο από τον ιρακινό στρατό κατά τη διάρκεια της Επιχείρησης Desert Storm το 1991.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...