Αθλητισμός

Αποχώρησε ο Ολυμπιακός από το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ: «Αρχίστε μόνοι σας τα πλέι οφ» - «Δεν θα πάρουμε μέρος σε πραξικοπήματα»

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι αποχώρησαν από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και με δηλώσεις τους στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ξέσπασαν για το γεγονός ότι ορίστηκε η έναρξη των πλέι οφ δίχως να ανακοινωθεί η απόφαση του ΑΣΕΑΔ.

Η διοργανώτρια αρχή και οι ομάδες πλην Ολυμπιακού ζήτησαν την άμεση έναρξη των αγώνων, οι Πειραιώτες τόνισαν πως δεν δέχονται κάτι τέτοιο προτού εκδικαστεί η προσφυγή τους για την κλήρωση/ορισμό των διαιτητών της 26ης αγωνιστικής και τελικά η αντιπροσωπεία τους έφυγε από τη συνεδρίαση.

«Δεν θα πάρουμε μέρος σε πραξικοπήματα. Αγνοούν ότι εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις. Λένε άλλα τώρα. Ας ξεκινήσουν τα playoffs μόνοι τους. Δεν φτάσαμε ακόμα στο τι θα γίνει. Υπήρχαν και ψύχραιμες φωνές, όπως των κυρίων Αγγελόπουλου και Γουλιέλμου. Οι υπόλοιποι μέσα και η πλευρά του Παναθηναϊκού τους αγνοούν. Σας είπα τι πάει να γίνει σήμερα. Είναι υπεύθυνοι των πράξεών τους. Δεν φτάσαμε ακόμα στο θέμα του ΑΣΕΑΔ. Δεν κάναμε συζήτηση για τη διαιτησία. Δεν μπορούμε να πορευόμαστε έτσι», τόνισε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...