Πολιτική

Απορημένη η Γεννηματά με Μητσοτάκη - «Εγώ;» - Η αμήχανη στιγμή στη Βουλή (βίντεο)

Την αντίδραση της Φώφης Γεννηματά προκάλεσε μια ρήση του Κυριάκου Μητσοτάκη από το βήμα της Βουλής, στην συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στο πρόγραμμα της ΝΔ για τις νέες οικογένειες, «καλωσόρισε» την κ. Γεννηματά που όπως είπε πρόσφατα προσχώρησε στην επιτροπή της Βουλής για το δημογραφικό.

Η αντίδραση της κ. Γεννηματά ήταν χαρακτηριστική, αφού σήκωσε το χέρι της λέγοντας «εγώ;», για να διευκρινίσει αμέσως μετά με σύντομη τοποθέτησή της πως η συγκεκριμένη επιτροπή δημιουργήθηκε μετά από πρόταση της ίδιας προς το προεδρείο της Βουλής, άρα το ΚΙΝΑΛ δεν είναι απλά από την αρχή στην επιτροπή αλλά ο δημιουργός της.

Δείτε τα αποσπάσματα

https://youtu.be/R5yYS3DcTpE

https://youtu.be/XkbXDq1bZAw

«Θέλω να υπενθυμίσω στον κ. Μητσοτάκη ότι η σύστασή της διακομματικής για το δημογραφικό, έγινε μετά από δική μου επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής. Επομένως δεν ήρθαμε εκ των υστέρων», απάντησε η Φώφη Γεννηματά στον Κ. Μητσοτάκη.

Η κ. Γεννηματά ανέφερε ότι το δημογραφικό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η χώρα και ανέφερε οτι είναι χαρούμενη γιατί έγινε η διακομματική επιτροπή

Η Φώφη Γεννηματά επανέλαβε οτι «εμείς δεν έχουμε φίλους και εχθρούς, έχουμε πολιτικούς αντιπάλους. Αντίπαλος δικός μας είναι οι συντηρητικές πολιτικές. Και δεν έχουμε ίσες αποστάσεις από κανέναν. Έχουμε αποστάσεις από την συντήρηση. Δυστυχώς σήμερα η συντήρηση εκφράζεται με δύο όψεις. Με το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ