Επιστήμη

Αποκάλυψη φωτιά: Το Πεντάγωνο κάνει έρευνες για UFO

Το ίδιο το Πεντάγωνο παραδέχθηκε τις έρευνες που κάνει.

Στην διστακτική παραδοχή πως αξίζει να μάθει κανείς αν τελικά είμαστε μόνοι ή όχι στο σύμπαν προχώρησε το αμερικανικό Πεντάγωνο, μέσω ενός αξιωματούχου του.

Το Πεντάγωνο παραδέχτηκε τελικά ότι είχε «ερευνήσει και ερευνά» την ύπαρξη UFO ή αλλιώς στα ελληνικά Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα.

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας, Κρίστοφερ Σέργουντ, μίλησε για ένα πρόγραμμα της αμερικανικής κυβέρνησης κάνοντας γνωστό εμμέσως πλην σαφώς πως γίνονται έρευνες για εξωγήινους.

Η ύπαρξη μιας μυστικής κυβερνητικής πρωτοβουλίας, με το όνομα Πρόγραμμα Αναγνώρισης Απειλών στο Έξω Διάστημα, είχε ήδη αποκαλυφθεί το 2017.

Ωστόσο, τώρα είναι η πρώτη φορά που η κυβέρνηση παραδέχθηκε ότι ασχολήθηκε με ζητήματα που αφορούν στα λεγόμενα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα.

Σε μια άνευ προηγουμένου ειλικρινή ομολογία, ο Σέργουντ δήλωσε στο New York Post ότι το Πεντάγωνο «διεξήγαγε έρευνες για αγνώστου ταυτότητας εναέρια φαινόμενα. Αν και πήρε αποστάσεις από τον όρο UFO παραδέχτηκε ότι η κυβέρνηση διέθετε ένα τμήμα που μελετούσε τις θεάσεις ξένων αεροσκαφών.

Το Twitter δεν ενθουσιάστηκε και πολύ με την παραδοχή με πολλούς χρήστες να προσφέρουν τα δικά τους στοιχεία ότι «ζουν ανάμεσά μας».

https://twitter.com/CPCUDA65/status/1131183464198397953

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ