Κοινωνία

Αποκάλυψη: «Δεν πέθανε από καρκίνο ο Στάθης Ψάλτης»

Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί κάνει ο αδελφός του Στάθη Ψάλτη,του αγαπημένου ηθοποιού που έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2017. Ο Γιάννης Ρώτας υποστηρίζει ότι ο αδελφός του, είχε σοβαρή ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, η οποία και του στοίχισε τη ζωή.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Spirto αποκαλύπτει την πραγματική αιτία από την οποία, όπως υποστηρίζει, ο Στάθης Ψάλτης έφυγε από τη ζωή.

«Θέλω να πω κάτι για τον αδελφό μου. Δεν πήγε από καρκίνο ο Στάθης. Πήγε από αναπνευστική λοίμωξη. Ο γιατρός μου έλεγε πως ο καρκίνος υποχωρούσε. Πήγαινε καλά. Είχε πάρει και τέσσερα κιλά, έτρωγε. Ο γιατρός μου είπε πει: «Γιάννη μου, εγώ θα τον κάνω τον Στάθη να πάει με τα πόδια στο σπίτι», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το αν εννοούσε ότι πρόκειται για ενδονοσοκομειακό μικρόβιο που έχει θερίσει τόσο κόσμο εκείνες τις ημέρες, ο Γιάννης Ρώτας απάντησε:

«Κι όμως, ναι. Αυτό ήταν! Γιατί πήγαιναν αργά και τον έβλεπαν κάποιοι που δεν πρόσεχαν. Πήγαινε ο ένας, πήγαινε ο άλλος… Εγώ πάντοτε φορούσα μάσκα και απολύμαινα τα χέρια μου για να μπω μέσα. Αυτοί δεν πρόσεχαν. Γι’ αυτό έπαθε αυτή τη λοίμωξη».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...