Κοινωνία

Αμαλιάδα: Η βόλτα της 16χρονης με ποδήλατο που κατέληξε σε θρήνο (Εικόνες)

Αυτή η βόλτα με το ποδήλατο έμελλε να αλλάξει τη ζωή ολόκληρης της οικογένειάς του.

Μια απλή καθημερινή βραδινή βόλτα με ποδήλατο μετατράπηκε σε τραγωδία μέσα σε μια στιγμή. Ο 16χρονος Δ.Θ. άφησε την τελευταία του πνοή λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο δρόμο Αμαλιάδας- Χάβαρι στον Άγιο Ιωάννη Ηλείας.

Αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου δυστυχήματος τα αδέρφια του 16χρονου που είδαν το αυτοκίνητο ενός 59χρονου οδηγού να τον παρασέρνει στο θάνατο.

Ο άτυχος μαθητής του 3ου Γυμνασίου Αμαλιάδας, ο οποίος μαζί με τα αδέρφια του επέστρεφαν στο σπίτι τους ύστερα από τη βραδινή βόλτα τους με τα ποδήλατα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο 59χρονος οδηγός δεν μπόρεσε να διακρίνει μέσα στη νύχτα τον 16χρονο που οδηγούσε το ποδήλατό του με αποτέλεσμα να τον παρασύρει.

Συγκεκριμένα το παιδί χτύπησε με σφοδρότητα στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου και στο παρμπρίζ και στη συνέχεια έπεσε στην άσφαλτο.

Στο άκουσμα της τραγικής είδησης συγγενείς και φίλοι έσπευσαν στο πλευρό της οικογένειας του 16χρονου η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και ιδιαίτερα τα αδέρφια του μαθητή τα οποία υπήρξαν και αυτόπτες μάρτυρες του δυστυχήματος.

carr
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...