Διατροφή

Αλμυροί λουκουμάδες: Εύκολοι, γρήγοροι και χορταστικοί!

Όσο εξαιρετικό γλυκό γίνονται οι λουκουμάδες τόσο εξαιρετικό φαγητό μπορούν να είναι.

Υλικά

2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 1/2 φλιτζάνι κρύα μπίρα

1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

300 γρ. φέτα τριμμένη

Εκτέλεση

Παίρνετε ένα μπολ και ρίχνετε μέσα το αλεύρι, την μπίρα, το μπέικιν πάουντερ, τα ανακατεύετε και αφήνετε το μείγμα στο ψυγείο για 30 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτετε στο μείγμα την φέτα και ανακατεύετε. Τηγανίζετε τους λουκουμάδες σε καυτό λάδι, μέχρι να πάρουν την χαρακτηριστική τους χρυσοκίτρινη απόχρωση. Τους τοποθετείτε τέλος, σε απορροφητικό χαρτί πριν τους σερβίρετε, για να απορροφηθεί το περιττό λάδι και να μην χαλάσει την εικόνα του σερβιρίσματος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...